Hp f370 večfunkcijska naprava ne dela ?

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Dobil sem multifunkcijsko napravo (skener,printer) pri kateri utripa kontrolka za kartušo (ima 1 črno in eno barvno). Kartuši po mojem celo nista prazni,zato kar malo dvomim,da bi z zamenjavo odpravil napako. Prav tako ne pokaže stanje kartuš. Kaj bi bilo narobe,oziroma,kaj se bi lahko naredilo ? Se da tiskalnik resetirat ? Je mogoče res z kartušami kaj narobe,je možno,da tiskalnik dela na eno kartušo,,drugo pa bi vzel ven ? Hvala za pomoč.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
to imaš HP 21 kartuše? sprobaj z novo, čiščenje glave itd....drugače vrži stran, previsok strošek tiskanje in vzemi novega

HP 3525 ali 5525 advantage, izredno ugodno tiskanje.

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
to imaš HP 21 kartuše? sprobaj z novo, čiščenje glave itd....drugače vrži stran, previsok strošek tiskanje in vzemi novega

HP 3525 ali 5525 advantage, izredno ugodno tiskanje.

Barvna je z nalepko,črna pa brez oznak. Bi to lahko pomenilo,da črna kartuša ni v redu (kopija) ? Kaj pa samo z barvno kartušo ne gre ? Kako je s piratskimi kartušami za ta tiskalnik,bi bila torej težava v tem ?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Skoraj sigurno je problem v kartuši. Morda se je že kdo igral s "hekanje" karuše oz printerja.
Na vojem canonu sem tudi mogel mal okol it, da mi delajo refill kartuše. Sedaj ne kaže stanja napolnjenosti, pa pred vsakim klikom za print vrže eno obvestilo.
Boš mogu mal po googlat kako se ga da pripravit do neoriginalnih kartuš.
Če dela s samo eno kartušo je spet odvisno od modela.
Na tvojem mestu jst ne bi testiral s kupovanjem novih kartuš. Če najdeš kaj uporabnega na netu, potem morda še. Kar tako na pamet pa ne.

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Seveda se mi novih ne splača kupovat,na prodajalce sem se že tudi obrnil,če bi lahko dobil prazni kartuši,ki sta delujoči in s katerima bi takoj ugotovil realno stanje. Tiskalnik bi pokazal stanje črnila kartuš v tem primeru prazne in samo vzamem original nove pa je. Tako pa je seveda vprašanje. Praznih pa tudi nima kdo od kolegov.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
prazne imaš rdeči noski ki zbirajo te odpadne kartuše, mi imamo to po comshopih, verjetno big bang isto hehe

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Seveda se mi novih ne splača kupovat,na prodajalce sem se že tudi obrnil,če bi lahko dobil prazni kartuši,ki sta delujoči in s katerima bi takoj ugotovil realno stanje. Tiskalnik bi pokazal stanje črnila kartuš v tem primeru prazne in samo vzamem original nove pa je. Tako pa je seveda vprašanje. Praznih pa tudi nima kdo od kolegov.
Naslednji teden ti lahko jaz kako prazno dam če si kje iz LJ ali okolica Kranja.

Polno pa tudi, ampak tisto pa stane (original, obnovljeno, kompatibilno - mamo vse)

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
bile so krive kartuše,sem dobil testne,ki so namenjene zato.

Nazadnje urejeno: