House 2011

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Remake lanske teme...
smile-1.gif

Par mojih idej o tem kaj se bo poslušalo v diskačih letos:

En Guetta na dan odžene zdravnika na stran
grin1.gif

Tale je sicer že malo star, ampak pomojem po krivici zapostavljen, mogoče se pa letos ufura:

+

Feel free do add more.
smile-1.gif

Disclaimer: Streisandove Barbre namenoma ni v izboru...
grin1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
EJ SUNCE VAM SPALIM ZDEJ VSEM!!!!
jezen.gif

Zrajcal do kraja,pa sm reku da se ne prtaknem mešalke več!!
hudič zdej že študeram če bi platerje pa Scratch Pro spet zalaufu!!!
redface-1.gif

načeloma sem jest ven iz tega biznisa
wink-1.gif
ampak za alter se da vržt kej skup,sam dejte ideje...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če to sprašuješ si en tistih, ki so se ustavili v času enih 5 let nazaj in jam(B)rajo kak to ni ničemur podobno. Sori, ampak to je zdaj house.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To kar si nalepil ni House. Žal.

1. kombinacije DJ in nek znan raper so navadne pop dance štance, začelo se je z Guetto zdaj ga že kopirajo.
2. navadna dance/trance pjevalica
3. dance štanca
4. electro minimal štanca

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi ti si zgleda en tistih. Zveniš(te) mi kot rokerji ki pravijo, da je pravi rock samo 70s rock a la Led Zeppelin, kar je novejše je pop fopanje in nima veze z rockom.

Vsakemu svoje, samo razlagat da neki komadi niso house, ker vam niso všeč (kao komercialni), je pa mimo.

''Malo'' že off ampak Guetta je napolnil Stožice, Tiesto 2x gospodarca, a preko prvega pljuvajo houserji, preko drugega trancerji, ker to ni house in ker to ni trance. Ko pa organizatorji uslišijo ''prave'' trancerje in prideta Blank & Jones v Inboxa, pa pride 100 ljudi.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nič kaj žalostno se ne počutim, delam kot DJ vsak petek in soboto in vrtim ''house'' (po vaše). Lokali so polni, ljudje zadoovljni, šefi tudi... Samo vi poznavalci ne
priden.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ej to si pa tako dobro povedal. Dandanes se že vse kar ima okol neko kickbass linijo smatra za house. Na živce mi gre, ko nekdo reče, da posluša house, pa njegov pogled seže le do Guette, SHM in Barbre. Pol mu pa omeniš, nevem, Prydz, Laidback Luke, Michael Woods, Avicii, Calvin Harris, Fatboy Slim itd itd ali pa še kaj starejšega ... pa te sam gleda ko tele:) To je tko kot moj cimer iz Podgurja, ki ima na CD - ju napisano TECHNO, gor ima pa komade iz dj time beli album buta buta
grin1.gif

Guetto in podobne, kar je pač popularno za večino mladine, bi jaz imenoval kar preprosto "dance zvrst" (pa ne da mam kaj proti temu), house pa temu vsekakor ne bi rekel.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
HOČEM MIX! TAKOJ! KOT LANI!

Plis, plis!
(op.: rabim za košnjo in v avto, pa še kam...)

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Guetto in podobne, kar je pač popularno za večino mladine, bi jaz imenoval kar preprosto "dance zvrst" (pa ne da mam kaj proti temu), house pa temu vsekakor ne bi rekel.

To je pomojem vsako leto problem...
grin1.gif