Ma v Sarajevu imaš teh hostlov in hotelov polno kapo. Lepo je, da siv bližini Baščaršije, zaradi čevapov in ostale hrane. Pa vse je walking distance... Imajo pa ti hoteli velik problem s parkingom, saj nikjer ni prostora, ker je vse stisnjeno. Trenutno sem v Hotelu TELAL, 200m od Baščaršije. Hotel znotraj je majhen in kar lep. Sobe čiste, posebno kopalnica mi je všeč. Cena 25€ enoposteljna soba z zajtrkom. Po telefonu mi je receptorka rekla, da imajo svoj parking in da bo avto na sigurnem. Ok, pridem sem, mater jim j... sem parkiral v ozki uličici pred hotelom. Jutri se bom zajebaval, v rikverc iz te ozke ulice ven...
V Beogradu pa imaš Hotel Mihajlovac na Banovem Brdu nasproti fakultete za gozdarstvo. Lokacija super, parking varovan pred hotelom, hrana dobra, sobe pa katasrofa. Kopalnica kot pred 30-40 leti. Tuš brez zavese in ko se stuširaš potopiš kopalnico garant. Sobe zelo majhne! Sicer je čisto in cena 37€ ni veliko za BG. Osebno v sobi samo prespim, drugače bi bila kriza. je pa miren del mesta in super lokacija! Nad beogradskim sajmom!