Hopa! Lepo sem vas zaloto!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Grem s skvoša, lepo šetnem proti avtu, se vsedem pa:

Malo sem prepozno se spomnil na mobič da posnamem, smeh je bil ko sta oba stala pred kareto pa ni šlo ne naprej ne nazaj...

Žal mi je zmanjkalo memorija, ampak sukala sta se še potem ko sem skadil cigaret v avtu.

Nazadnje urejeno:

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Čist navdušen
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.392
5.666
113
Wauuuuuuu dva polcaja v Masterju si snemu...pa še mal bočno sta šla...... Wauuuuuu

Senzacija za 24kur in Svet na kanalu A
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
saj se sploh ne gre za to..
gre za to, da bluzijo med delovnim časom, ko bi lahko izvajali npr. kontrolo zimske opreme. ..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
gre zato, da driftata, kar je prepovedano. trošita mojo nafto.

je pa cenej k poligon varne voznje

MX, a si mel osebno, vozniško v žepu?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Wauuuuuuu dva polcaja v Masterju si snemu...pa še mal bočno sta šla...... Wauuuuuu

Senzacija za 24kur in Svet na kanalu A
cheer.gif

Recimo da ju je "zanašalo" ker je res bil led
rolleyes-1.gif

Ampak kaj maš 20min za krožit med avti, če vidiš da neznaš vozit ker ti kombi gre po svoje. (če se že gremo tak)

Frend je tam doma in vidi na parking, pa pravi da redno hodijo čekirat če kdo meče pod kot, pa da skoraj ni da nebi oni
še sami malo probali...

Finta je da se naj raje postavita na primerno mesto pa čekirata zimsko opremo, dajata pihat,... Ona dva pa mečeta pošrek,
vmes obtičita, sama s sabo tak zaposlena da nevidita da ju nekdo snema iz avta, ko se že vsaj 5ič peljeta mimo...

Žal mi je, da nisem prej cuknil mobiča, pa bi celih 20min posnel ker je bla veselica. In nebi mi blo večjega užitka kot pa da nabašeta
v en avto katerega odnese v drugega in tistega v grabn, ker mam takoj nikona v roki pa slikam kot zmešan.

Sem ljubitelj zimskih radosti na 4 kolesih, predvsem ob prvem snegu natankam karjolo pa grem na areh, kjer lahko kvečemu
zabašem kako "lajtplanko" in naredim škodo samemu sebi, ta dva pa v uniformah z "mojim" avtom mečeta pošrek medtem ko bi
lahko v proračun navrgla vsaj 50e za kak varnostni pas, in tut letne gume so še vedno v modi v tem času...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
saj se sploh ne gre za to..
gre za to, da bluzijo med delovnim časom, ko bi lahko izvajali npr. kontrolo zimske opreme. ..

Res je.

Po drugi strani pa če bi pa jaz z nekim državnim vozilom metal pod kot, bi mi pa država navesla od skrunjenja narave zaradi
nepotrebnih izpušnih plinov, do uničevanja državne lastnine, nato neprilagojeno hitrost, pa seveda še kup druga.

Ona 2 pa lepo kadita in sideways-ata v "naši" kareti. Razumem da sta tudi ona 2 samo človeka, 2 mlada policista (zato registracije
nemislim izdat) pa ju malo razganja, samo če bi pa mene zalotla bi mi pa sigurno kaj spisala.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa vsaj po tretjem krogu..pomahas, ustavis..pa reces da snemas za svet na kanalu a..če lahko povesta kak je filing za volanom kombija v teh neugodnih razmerah na cesti

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Nam so se tudi pred leti parkrat pridružili v celju...to je bilo še preden so pred šparom naredili garažno hišo, ko je bil vse samo en velik parkplac poln snega, in 20+ avtov, ki so uživali v razmerah na njem. Pa se pripeljejo mimo policaji, rečejo "Fantje samo po pameti prosim", še sami naredijo z marico par krogov in odidejo novi dogodivščinam naproti :D Video se je žal izgubil v mnogih sesutjih diska.