Honor 8x -način celoten zaslon - robovi

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
Pri tem telefonu se ob uporabi celozaslonskega načina v ležečem položaju v youtubu in drugih videjih, pokaže kakšen 2cm črni rob na obeh stasneh. Mogoče zveni butasto, vendar sem prej imel alcatel, ki je tudi imel velik zaslon 6", pa je vse videje prikazoval normalno, čez cel ekran, pa tudi manjši huawei 10 lite. Moti me pa zato, ker slabše vidim in sedaj je treba večkrat gledat dončiča v nočnem šihtu in zdaj mi ta velik zaslon bolj slabo služi, hehe. Hvala za pomoč, o androidu in gsmih pa vem bolj malo, ker jih rabim samo za splet in pošto, no na rame, gigabajte, in moč procesorja in baterije se seveda poznam, o vseh mogočih možnostih androida pa nimam pojma.

Nazadnje urejeno:

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Ti je drugac ok telefon? Se navadis velikosti, ce prides iz 5,5"? Zbiram med 8x in p20 lite.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
Nobenih problemov, čist normalna uporaba, še raje bi imel onega 8x max s 7,18 ekranom, vendar ga ni nikjer, edino nevarno ga je uporabljati brez ovitka zaradi tiste spolzke zadnje strani, ti hitro lahko pade iz rok, jaz bi dosti rajši bi imel magari hrapavo plastiko na zadnji strani. Za tisto osnovno kar jaz uporabljam je polna kapa, že moj prejšnji zlomljeni prastari najbolj poceni alcatel a3 xl 6.ekran je bil povsem zadovoljiv, čeprav je imel samo 2gb rama, pa nižjo resolucijo, pa samo 4 jedrni procesor in pri brskanju po spletu in gledanju športnih prenosov sploh ne vidim kakšne bistvene razlike, zato je zame kupovanje telefona za +600 evrov čista norija, ker 4gb imajo tako vsi, 8 jedrni procesor tudi. Ti priporočam 8x, ker ta razlika v velikosti zaslona je kar lepa, pa še močnejša baterija. Ravno zdaj testiram baterijo z 8 urnim yt posnetkom in full osvetlenim zaslonom, bom videl, do kod bo prilezel, haha. Sedaj je po uri in pol na 82%.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
No, točno po 6. urah neprekinjenega laufanja yt, se je vklopil alarm za baterijo 20%, je ostalo