HOKEJSKO PRVENSTVO 1 DIVIZIJE 2012

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No v tej temi bomo komentirali kar se tiče svetovnega prvenstva
smile-1.gif

Zaenkrat najboljša igra tria JTS ki res dobro igrajo ko so skupaj, ostali bolj tako tako zaenkrat je pa res da so proti poljakom igrali večinoma mladi zaradi državnega prvenstva. Kako pa kaj komentirate igralce ki so bili poklicani in tisti ki niso ? Posebej javnost ne razume zakaj ni Vedlina, ki je zadnje čase dobro igral
smile-1.gif

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
meni ni jasno kaj dela dervarič v repki... res raje vidim vedlina ki sicer dela napake ampak je borec - in take rabimo!
+ mi je čudno, da ni verliča ker bi rabili če kakega visokega in agresivnega centra za 4 napad... mogoče pa pride če dokončno odpadeta šivic ali pajič... kako da ni ankrsta ali pa dolinška iz jesenic? dolinška se spomnim iz zadnjega turnirja in je kar ok igral...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Meni bolj manjka Grahut,.. letos je imel zelo ok sezono na Jesenicah....

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
No v tej temi bomo komentirali kar se tiče svetovnega prvenstva
smile-1.gif

Zaenkrat najboljša igra tria JTS ki res dobro igrajo ko so skupaj, ostali bolj tako tako zaenkrat je pa res da so proti poljakom igrali večinoma mladi zaradi državnega prvenstva. Kako pa kaj komentirate igralce ki so bili poklicani in tisti ki niso ? Posebej javnost ne razume zakaj ni Vedlina, ki je zadnje čase dobro igral
smile-1.gif

Ma k. vozjo se že, sam gola pa ni oz preveč šans rabjo da ga porinejo. To je k.

Derva: konstanta, odigra svoje vsako tekmo, trenerji imajo radi take. Vsaj veš kaj lahko pričakuješ in ne čakaš da ima dober dan.

Verlič: definitivni bi moral igrat..

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
kaj pa ti bluziš? mal poglej koliko golov dajejo!! verjamem da bodo top napad na tem prvenstvu!
derva??? je veliko bekov pred njim.
verlič? kaj pa vidiš na njem? razen da je velik. cele 3 golov je stisnil... pa centra igra. bo moral še fajn trenirat

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja moraš vedeti da JTS so prvi napad torej so na ledu takrat ko je nasprotnikov najboljši napad na letu, tako da prav lahko jim ni.

Kar se pa izbora igralcev tiče, je možno da določeni niso vpoklicani oziroma so vpoklicani zaradi same kemije v ekipi *?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
kaj pa ti bluziš? mal poglej koliko golov dajejo!! verjamem da bodo top napad na tem prvenstvu!
verlič? kaj pa vidiš na njem? razen da je velik. cele 3 golov je stisnil... pa centra igra. bo moral še fajn trenirat

Kaj bluzim. Na poljskem je bilo veliko mimo. Rabiš očala?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:

Verlič je bil profesor za gorenčke v finalu. Od kdaj je primarna naloga centra da gole daje
bonk.gif
Glede na višino, zna zelo dobro pak v napadalno tretino pripeljati. Pri Olimpiji se je letos res izkazal

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Sorry ampak Verlič nima nič še delat v reprezentacni... ima pa potencial...

Kaj pa tako dobrega naredil v finalu?? Pa sem tudi gledal igro v obrambi.. ne sam kako je zna 3x pripeljat pak v napad...

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
No napad je verjetno optimalno sestavljen. So nekateri posamezniki ki so si zelo blizu, pa jih ni na seznamu. To je pac selektorjeva odlocitev.
Mogoce mene bolj obramba preseneca, ker mislim, da bi si vsaj Cvetek zasluzil vpoklic, vsaj pred Dervo in se kom. Pa Pretnar bi mislim da tut mogel bit zraven.
So pa vse tekme zelo tezke in ne bo smelo bit nobenega podcenjevanja.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Mah tle smo vsi lahko trenerji
smile-1.gif

Ne vem meni je imel letos Pretnar zelo zelo slabo sezno. Tudi v finalu mi je bil slab.. no edino Berlisk mi je bil še slabši... Presentila sta me pa Grahut in patudi Vedlin in pogojno cvetek...

Vprašanje pa kako te vidi Kopitar
smile-1.gif

Upam pa da bodo JTS začeli igrati obrambo, drugače bo.......

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:

Verlič je bil profesor za gorenčke v finalu. Od kdaj je primarna naloga centra da gole daje
bonk.gif
Glede na višino, zna zelo dobro pak v napadalno tretino pripeljati. Pri Olimpiji se je letos res izkazal

dj snem zelene očale pa boš bolj trezno razmišljal..ja kdo pa potem gol daje? beki mogoče? bi razumel da bi bil vsaj dober asistent..
je pa potencial...v tem se strinjam...ampak še kar daleč od odličnega napadalca ala tičar, rodman,...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:

bonk.gif

dj snem zelene očale pa boš bolj trezno razmišljal..ja kdo pa potem gol daje? beki mogoče? bi razumel da bi bil vsaj dober asistent..
je pa potencial...v tem se strinjam...ampak še kar daleč od odličnega napadalca ala tičar, rodman,...

Pa daš ga v 4to foro pa je, ne rabi biti nosilec.

BTW: boli me k za barvo, eni mate več probemov z tem.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
E včeraj pa spet cvetka v tivoliju ko so odprli le eno tribuno. Dobr da jih je pol pamet sreæala, če je zastonj vseeno kr nekaj folka pride
grin1.gif

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
Vratarji (3):
1 Andrej Hočevar (Angers/FRA)
30 Robert Kristan (Medveščak/HRV)
29 Gašper Krošelj (Aalborg/DAN)

Branilci (7):
23 Damjan Dervarič (Olimpija)
15 Blaž Gregorc (Södertälje/ŠVE II)
20 Sabahudin Kovačeviæ (Poprad/SLK)
28 Aleš Kranjc (Češke Budejovice/ČEŠ)
17 Žiga Pavlin (Troja-Ljungby/ŠVE II)
5 Mitja Robar (Krefeld/NEM)
4 Andrej Tavželj (Poprad/SLK)

Napadalci (13):
7 Boštjan Goličič (Olimpija)
21 Andrej Hebar (Troja-Ljungby/ŠVE II)
14 Matej Hočevar (Olimpija)
8 Žiga Jeglič (Södertälje/ŠVE II)
16 Aleš Mušič (Olimpija)
18 Eric Pance (Olimpija)
19 Žiga Pance (Olimpija)
27 Rok Pajič (Slovan Ustečti Lvi/ČEŠ II)
9 Tomaž Razingar (Beljak/AVS)
12 David Rodman (Oskarshamn/ŠVE II)
22 Marcel Rodman (Dunaj/AVS)
25 Robert Sabolič (Södertälje/ŠVE II)
24 Rok Tičar (Krefeld/NEM)

brez prvenstva so ostali Erman, Selan, Bašič in Kuralt