Citat:
Uporabnik pipo pravi:
mogoče le smola, v zadnjem paketu jih cca 10 ni hotelo spečt (na dveh pekačih) . Vizualno ni bilo videt nič posebnosti ali poškodb na njih.
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Malo off topic. A Verbatim se še vedno smatra za "firmo"? Ker imam v avtu CDje in se mi po kakem mesecu začne luščit
Lp
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Malo off topic. A Verbatim se še vedno smatra za "firmo"? Ker imam v avtu CDje in se mi po kakem mesecu začne luščit
Lp
Odvisno, kako imaš shranjene... položene na armaturki, kjer so izpostavljeni soncu in visokim temperaturam ali v etui-ju...
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Lp
Odvisno, kako imaš shranjene... položene na armaturki, kjer so izpostavljeni soncu in visokim temperaturam ali v etui-ju...
V preteklem mesecu ni bilo nekih ekstremnih temperatur
Jaz imam v avtu še vedno par CDjev z mp3 zlatih Traxdata, ki sem ji posnel 1997 in 1998. Na začetku so se non stop predvajali (najprej doma, ko sem drago kupil prvi mp3 avtoradio pa v avtu), potem pa vsake toliko časa so kak teden na polno v uporabi, pa še vedno brez težav...Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Lp