hoferjevi prazni DVDji

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Neka povprečna kakovost... Novo serijo mi Samsungov zapisovalnik zazna celo za zapisovanje na 18x namesto na 16x...

Verbatimovi so vseeno boljši...

pipo

Majstr
19. mar 2008
943
455
63
mogoče le smola, v zadnjem paketu jih cca 10 ni hotelo spečt (na dveh pekačih) . Vizualno ni bilo videt nič posebnosti ali poškodb na njih.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Malo off topic. A Verbatim se še vedno smatra za "firmo"? Ker imam v avtu CDje in se mi po kakem mesecu začne luščit
crazy1.gif

Lp

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
mogoče le smola, v zadnjem paketu jih cca 10 ni hotelo spečt (na dveh pekačih) . Vizualno ni bilo videt nič posebnosti ali poškodb na njih.

Meni se je enako dogajalo pri medijih OMEGA DVD dual layer... Dva pekača sta jih zavračala...
stupid-1.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Malo off topic. A Verbatim se še vedno smatra za "firmo"? Ker imam v avtu CDje in se mi po kakem mesecu začne luščit
crazy1.gif

Lp

Odvisno, kako imaš shranjene... položene na armaturki, kjer so izpostavljeni soncu in visokim temperaturam ali v etui-ju...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
crazy1.gif

Lp

Odvisno, kako imaš shranjene... položene na armaturki, kjer so izpostavljeni soncu in visokim temperaturam ali v etui-ju...

V preteklem mesecu ni bilo nekih ekstremnih temperatur
grin1.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
crazy1.gif

Lp

V preteklem mesecu ni bilo nekih ekstremnih temperatur
grin1.gif

Čudno, jaz verbatimove cd-je in dvd-je uporabljam že vrsto let, pa se mi do zdaj še noben ni začel luščiti. Spraskani so, ampak igrajo brez problema.
Mogoče si pa kupil kakšno staro zalogo, ki že v trgovini ni bila pravilno skladiščena.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ja verjetno bo kaj takega... Jaz tudi še nisem imel nekih problemov z Verbatim. Tudi s TraxData ne...

Zluščile so se pa npr. stare zelene serije Fujifilm (1999-2000) - čeprav nekatere še delajo, Ednet (pocrkal nanos - ni se zluščil), nekateri Princo, Silver digit (zluščeno)...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Maš nikakvi pekač. Peči pri nižji hitrosti.

V vsej svoji karieri pečem skoraj izključno na Verbatim CD/DVD pa me do sedaj še ni pustil na cedilu.
Se zgodi, da je v paketu tudi kakšen, ki ga pekač zavrne ampak, kar je zapisano lahko berem še danes.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
crazy1.gif

Lp
Jaz imam v avtu še vedno par CDjev z mp3 zlatih Traxdata, ki sem ji posnel 1997 in 1998. Na začetku so se non stop predvajali (najprej doma, ko sem drago kupil prvi mp3 avtoradio pa v avtu), potem pa vsake toliko časa so kak teden na polno v uporabi, pa še vedno brez težav...