Hofer pri kliničnem centru

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Ljubljančani vaše mnenje, zakaj so Hofer postavl ravno v bližino kliničnega centra, tam je bilo včasih parkiriče, sedaj še tega ni, praktično moraš parkirat precej stran, ....
Izračunal sem, da je le 1.7km zračne linije stran nov Hofer na Kajuhovi ulici.
Sam iz stališča dobrega prometa tud niso sfalil lokacijo, poleg te trgovine je sam še Mercator.

Nazadnje urejeno:

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Tam je sedaj poleg hoferja tudi parkirna hiša za 2€ na uro. Celo stranke trgovine morajo plačati 1€ na uro
stupid-1.gif

Meni ni jasno, zakaj so postavili tja diskontno trgovino brez normalnega dostopa do nje. A mislijo, da ko bom šel iz Poliklinike po kakem zoprnem pregledu bom pa še skočil v trgovino po tedenski nakup ?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Brez skrbi da je Hofer dobro prekalkuliral lokacijo in vse ostalo
priden.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
bolj je čudno, da nimajo parkinga, sam še nisem videl hofer poslovalnice brez velikega ZASTONJ parkinga, ker so pa le diskont

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
bolj je čudno, da nimajo parkinga, sam še nisem videl hofer poslovalnice brez velikega ZASTONJ parkinga, ker so pa le diskont

Zaradi lokacije. Zakaj bi kupovali parkirišče, da bodo potem obiskovalci UKC gor parkirali?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Itak. Vsi free parkingi daleč naokoli so zaparkirani 24/7.

Pomoje so ciljni kupci okoliški stanovalci, pa seveda tudi zaposleni in bolniki iz UKC.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Brez skrbi da je Hofer dobro prekalkuliral lokacijo in vse ostalo
priden.gif

Exactly... en kup ljudi hodi tedensko na kakšne preglede in terapije v KC. Če gredo po nakupih, prihranijo še 1EUR pri parkiranju (pač prva ura je 50% ceneje).
Poleg tega je to tudi Hofer, ki je najbližji centru mesta. Še en kup "peš-honda" upokojencev.

Mečkator v sosednji garažni hiši je vedno nabito poln in na blagajnah čakaš tudi po 10 minut. Tako da bodo verjetno tudi zaposleni prišli kdaj sem (poleg tega bo samo kar metrov od vhoda na novo urgenco, tako da lahko greš tudi pozimi, medtem ko je do Mercatorja kar 100, 200m po prostem za hodit.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.536
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Za tiste z avtom je namenjen tisti, ki je "le 1.7km zračne linije stran".

Če jim ne bo šlo, bodo pač zaprli.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Saj v krogu le 1,7km okoli se zagotovo najde tudi frej parking.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.284
7.055
113
pri taščici
masterr; slabo gledas.
Mislim da je tisti na mesarski se blizje. Sem preprican da bodo kar nekaj sendvicev prodali in pdobnih prigrizkov ki jih bodo kupovali zaposleni,pacienti, obiskovalci. Sem precej denarja pustil jaz in svojci v okoliskih kioskih in vem kako so cene navite.
Ce bo kdo crknil, bodo to kioski, ki imajo cene x2

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Saj v krogu le 1,7km okoli se zagotovo najde tudi frej parking.

Okoli UKC-LJ? Good luck with that...
smirk-1.gif

Ni nemogoče, vsekakor pa je stresno in nevarno za pleh.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Ena je pa na šlajmerjevi, zadaj pa imajo tudi plačljivo parkirišče, cenejse od teh garaznih his.

Nazadnje urejeno: