Hladilnik z nulto cono?

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.073
110
63
Isce se hladilnik (ne ameriska kombinacija z zamrzovalnikom, ker bo zamrzovalnik posebaj v spajzi).

Hladilnik naj bo dofvolj velik za 4clansko druzino in naj ima nulto cono (tem 0-2°C) za shranjevanje rib, mesa, zelenjave, plesnivih sirov.
Naj bo prostosojeci in ato naj vsaj priblizo lepo izgleda. Naj ne bo previsok da se bo na vrh dalo postaviti se mikrovalovko)

Ideje?

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Jaz sem doma za probo čez noč Gorenjevega dal na min. in mi je solata zmrznila
frown-1.gif
. Čeprav v navodilih piše, da ne gre pod nulo je bilo notri -2st.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.704
1.356
113
Jaz imam Gorenjevega prostostoječega, je no frost in ima obenem tudi nulto cono spodaj. Kolikor sem pred slabima dvema letoma gledal, je imel obširen program hladilnikov to cono.

Več jih je imelo, kot ne (v rangu od 500 do 700€). Razred A+ ali A++ (pozabil), 180 višine, kombinirani z zamrzovalnikom spodaj.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Kot ti jih je že par odgovorilo.

Če hočeš kvalitetno nulto cono je edina prava izbira Liebherr ali Miele. Ker Liebherr dela hladilnike za Miele in ker je Liebherr cenejši se običajno prodaja Liebherr
smile-1.gif

Imaš na izbiro dva modela LIEBHERR IKB 3550 in LIEBHERR IKB 3510.

Dražji ima LED osvetlitev po obeh straneh po celi višini, inox letvice na ograjah, počasno zapiranje vrat in predalov.
Samo hlajenje in nulta cona pa je enaka.

Cena se da dobiti precej cenejša kot je npr na netu, samo na pravega se moraš obrniti
wink-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Ups sem spregledal, da hočeš mikrovolovno zgoraj.
Potem je bolje, da izbereš med tema: IKBP 2750 in IKB 2710.

Samo, če bi ti npr pri nas delali kuhinjo ti ne bi pustil mikrovalovne zgoraj, ker je mikrovalovna še zmeraj previsoko in je velika nevarnost, da se poliješ s čim vročim ko vzameš iz mikrovalovne.

Manjši hladilnik pa za 4 člansko družino, če mene vprašaš ni primeren.

lp

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Sam imam Liebherja vgradnega z zamrzovalnikom spodaj in nulto ceno. Star je 11 let , takrat je stal 2,2 x več, kot podobno velik najboljši Gorenje. Prav nikoli do sedaj še ni bilo nikakršne težave z njim, ene 3 leta nazaj, sem ga le potegnil iz elementa in očistil in opral zadaj hladilna rebra. Kaj naj rečem, jogurti so lahko 1 mesec čez rok, pa so, kot sveži, solata v predalu za zelenjavo je po 10 dneh, kot sveža ............ da ne nakladam, če bi danes kupoval, tudi za 3 x ceno ne razmišljam vzamem samo Liebher, pa da ne omenjam, da je 11 let star hladilnik, zaradi steklenih polic in kvalitetne plastike videti kot Gorenjev 2 leti star, pri gorenjevem pa navadno plastične police že pri 7 letih razpadajo, vodila zaribajo ............. Z Liebherjem ne boste zgrešili in nikoli vam ne bo žal denarja zanj, po mojih nasvetih jih je kupilo, kar nekaj poznanih in prav nihče ni, da ne bi bil navdušen ne le zadovoljen !