Hladilnik najmanj A+, vendar ozek

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Iščem hladilnik, ki bi bil ozek in ca 1.8 m visok. Kar sem gledal, sem našel same debeluhe, jaz bi pa rajši imel ožjega ter višjega, skupaj z zamrzovalnim delom in majhno energetsko potrato. Kakšen predlog ali ideje? Budget nekje do 800 EUR, rajši manj.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Tako je, to je najbrž minimum? Definitivno v inox varianti. Morda še kateri drugi proizvajalec oz nimam izkušenj z Liebherr.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Ja manjše širine od 55 za hladilnike ne obstaja.
Drugače se dobi še gorenje bele barve širine 55 za druge znamke pa ne bi vedel.
Dražjega in z boljšimi funkcijami pa žal ni tudi pri Liebherrju nobenega.

Sicer je pa Liebherr špica. Če povem po avtomobilsko je to mercedes med hladilniki
smile-1.gif

S tem da se manj kvari kot najnovejši mercedesi
smile-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Našel sem še en hladilnik. ki je zelo zanimiv:

inox z no frost

Cena je lahko še precej nižja kot 800,00 eur.

Največja prednost je da ima nofrost in pa predvsem, da je pravi inox, kar pomeni, da je na prstne odtise bistveno manj občutljiv.

Slabost pa je energijski razred.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
energijski razred je slabost. sedaj bi imel prvega z funkcijami zadnjega. to bi bilo idealno.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Žal to ne bo šlo. Ta je slučajno ostal na zalogi, zato je cena tudi lahko tako ugodna, saj ga v novih katalogih in cenikih ni več.
Novi model pa je ta, ki sem ti ga napisal prvega. Tako, da se bo potrebno za enega odločit
smile-1.gif

lp

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Tako je, to je najbrž minimum? Definitivno v inox varianti. Morda še kateri drugi proizvajalec oz nimam izkušenj z Liebherr.

Ti ga nabavi, boš zelo zadovoljen, spada med top izdelke! Pa glej da bo poln
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
jaz bi kar vzel liebherja.
imam gorenje pa mi je merilec porabe energije precej veliko naracunal, precej nad deklarirano , tudi med dopustom ko ni nihce polnil hladilnika in nihce odpiral vrat.
cakam na beko a++ skrinjo in bom nekaj casa meril porabo da vidim kako turki merijo porabo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Ja manjše širine od 55 za hladilnike ne obstaja.
Drugače se dobi še gorenje bele barve širine 55 za druge znamke pa ne bi vedel.
Dražjega in z boljšimi funkcijami pa žal ni tudi pri Liebherrju nobenega.

Sicer je pa Liebherr špica. Če povem po avtomobilsko je to mercedes med hladilniki
smile-1.gif

S tem da se manj kvari kot najnovejši mercedesi
smile-1.gif

Jaz sem kupil Liebherrjevega Maybacha (saj veš
wink-1.gif

Dvodelna zadeva, kateri so bili priloženi deloma napačni vijaki - rešil sam, ker od tistega (sedaj že bivšega) servserja ni bilo nič.
Po dobrih dveh letih uporabe je počila plasika pri ročaju, tako da je ročaj malo obvisel. Tokrat hiter in korekten odziv, ampak malo več robustnosti bi vseeno pričakoval - predvsem za tak denar.

Razen tega izjemno, izjemno zadovoljen s funkcijami in brezhibnim delovanjem

MojsterDavid

Zelenc'
15. okt 2012
19
0
1
Ljubljana
toplotnacrpalka.org
Citiram info o energijskem razredu aparatov:
Citat:
Po podatkih Elektra Ljubljana slovensko gospodinjstvo v povprečju porabi 3.480 kWh električne energije letno. Od tega dvajset odstotni delež kilovatnih ur pripada velikim gospodinjskim aparatom, skupaj skoraj 700 kWh.

Se mi osebno zdi gorenje hladilnik ki se začne že pri 269 € - GORENJE RB4061AW 367180 top, sploh za kakega študenta, ki hoče prišparat mna elektriki, hkrati pa ima energijski razred A+ in je majhen

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Je res tako velika razlika med energijskimi razredi, da se splača na to gledat? Ker imam enega starega fujitsu B razred (200 l hladilni, 65 l zamrzovalni del), pa pokuri uradno tam 1KWh/dan (zmerjeno še nekaj manj...) - torej cca 3€ na mesec , tile A+ pa bi četrt manj se pravi tam malo čez 2€ na mesec.