Hlače jeans z naramnicami (za pustno masko)...

raners

Majstr
4. mar 2008
2.825
442
83
Hej!

Vprašal bi vas, če ima slučajno kdo kakšne otroške jeans hlače z naramnicami za podarit? Lahko so raztrgane ali imajo trdovratne madeže ali pa so popolnoma sprane, saj bi jih rabil za pustno masko...

Za 3 otroke (stare od 3 do 4 leta) bom naredil masko "Minions" in bi super izpadlo, če bi imel kakšne takšne hlače z naramnicami...

Bi pa bilo vredu, če bi bile hlače malo večje (mogoče za večje otroke ali najmanjše odrasle), ker je že trup miniona malce širši kot so ti trije otroci...

Lahko tudi mogoče za kakšno simbolno nagradico, ne bi pa rad dajal dosti eurov ker potem raje malce drugače naredim...
wink-1.gif
Sem iz okolice MB.

Hvala že vnaprej.
Ajde

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
sej jih nimam, sam za 5€ jih pa ne boš nikjer dobil.

dej pol objavi še fotko kosuma... a to boš tok pene nabasal v kostum?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.825
442
83
Aja, pa malenkost drugače bi izvedel oblačenje maske... Najprej bi obekel tisti rumeni "kondom", nato pa bi ji oblekel še te hlače z naramnicami...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po moje bi lepš zgledalo, če bi sam zašil te male hlačke. Pri tem posnetku mi niso všeč, ker zgleda kot, da ima kiklo.
Sej lahko na navadne kavbojke potem našiješ samo zgornji del. kupiš barvo za barvanje perila in boš imel potem cele hlače iste barve.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.825
442
83
Ja, saj meni tudi niso lepe hlače, res izgleda, kot da ima kiklo... Kot sem rekel, jaz bi jih oblekel potem, ko bi že imela tisti rumeni "kondom" oblečen, torej bi te hlače samo potegnil preko...

raners

Majstr
4. mar 2008
2.825
442
83
Evo, da prilepim sliko, kako je na koncu izgledala naša maska "Minion"...

Na koncu nam je teta šivilja iz odraslih kavbojk sešila prisl in naramnice...