Hitrost Instant interneta?

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Doma imam dostop na splet možen samo preko Mobitela - do sedaj je bilo vse ok, sedaj pa je hitrost nenadoma padla na nevzdržno - tako da mi recimo po minuto odpira Alterjevo stran. Na Mobitelu sem vezan zaradi nakupa prenosnika, sedaj pa me zanima ali se jim lahko pritožim, saj s to hitrostjo nimam kaj početi. Nočem jih skenslat, samo kaj naj ukrenejo
frown-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Pokliči na klicni center, če se izvajajo kakšna dela na tvoji lokaciji in da so trenutno dol vrgel 3g. A signal maš 2g oz. si na EDGE?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
evo en testič sem naredil. rezultati pa moram reči, da zelo zanimivi ... odkar imam MiFi Novatel mi hitrosti full nihajo ... s starim, ZTE-jem, so povprečne hitrosti sicer nižje, so pa dosti bolj konstantne.

server New York

server Ljubljana

server Manchester

pač malo sem se poigral, naredil tole eno za drugim. z ZTE-jem je bilo vse bolj tam tam. recimo, ko na FTP-je nalagam kaj, mi nihajo hitrosti od 25 kbps do 320 kbps ... v povprečju sicer tam okoli 200, ampak vedno večkrat ostaja med 50 in 80 ... upam, da sem si prav zapomnil tele kbps, ker tele kratice mi niso najbolj ... jasne ...
tongue-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Doma imam dostop na splet možen samo preko Mobitela - do sedaj je bilo vse ok, sedaj pa je hitrost nenadoma padla na nevzdržno - tako da mi recimo po minuto odpira Alterjevo stran. Na Mobitelu sem vezan zaradi nakupa prenosnika, sedaj pa me zanima ali se jim lahko pritožim, saj s to hitrostjo nimam kaj početi. Nočem jih skenslat, samo kaj naj ukrenejo
frown-1.gif

Si presegel 20 GB na instant internetu oziroma 5 GB na neomejeni opciji?

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
smile-1.gif
))) pri trenutni hitrosti 5 Gb dosežem v enem letu
Tole traja sedaj kakšen mesec, tako da vzdrževalna dela ne morejo biti..

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.519
5.063
113
Ali lahko poskusiš na isti lokaciji še z drugo napravo? Lahko je tudi z modemom kaj narobe...

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Žal ni to, sem poskusil z dvema.. hitrost preko wireless routera je skoraj ista, kot če dam kartico v vgrajen modem od netbuka..

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ksz.

instant internet se mi ne poveže in mi napiše to napako:
Citat:
A connection to the remote computer could not be established, so the port used for this connection was closed. For further assistance, click More Info or search Help and Support Center for this error number.

signal ima UMTS 4-5 črtic.