Hitrejše formatiranje DVD+RW iz InCD

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če slučajno kdo uporablja šrot imenovan Nero InCD (jaz imam verzijo 5.2.8 , del paketa Nero 8) in mu gre na živce, da včasih ne dovoli Quick Format DVD+RW plošče (kar traja 10 sekund) ampak le "Full", ki traja minute, evo trika:

- z bilokaterim programom (recimo Nero Express) posnami na ta plošček neko malenkost (svojo fotko
wink-1.gif
), to traja tam do 20 sekund
- nato spet odpri InCD Format dialog in naenkrat je Quick opcija na voljo
bonk.gif

Da ne bo pomote InCD je šit, Nero pa kup bedakov, ki ne vedo vezalke na lastnih čevljih zavezat, čeprav jim proba pomagati cela žlahta.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.361
9.597
113
EU
In CD sem zdavnaj nehal uporabljati.Zakaj?
Pride novejša verzija, s katero dodajo nekaj izboljšav, ki ti delajo težave.
CD ne pusti formatirati, ne vidi prejšnjih podatkov, ko zapišeš nove....ali vidi nove, ne vidi pa starih.
bonk.gif

Sedaj vse skopiram na disk, zbrišem CD, in znova posnamem. Dela stoprocentno
cheer.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
In CD sem zdavnaj nehal uporabljati.Zakaj?
Ker je šit ?

Citat:

Pride novejša verzija, s katero dodajo nekaj izboljšav, ki ti delajo težave.
CD ne pusti formatirati, ne vidi prejšnjih podatkov, ko zapišeš nove....ali vidi nove, ne vidi pa starih.
bonk.gif
Aha, torej ker je šit.
wink-1.gif

(če bi to bil novi izdelek, bi še nekako razumel, ampak da po desetih letih ne morejo skup spacat...
rolleyes-1.gif
)

PS: Kak je lahko neka stvar "izboljšava", če "dela težave" ? Oziroma, o kakih izboljšavah govoriš ?

mihagr

Pripravnik
25. avg 2007
394
23
18
Ljubljana
HMMM, vsi se pritožujete nad Nerom. Jaz na nekaterih rač. sicer še vedno uporabljam Nero 6.3,
za novejše verzije pa čitam kaj pišete!
Vendar sem že pred letom in malo čez predvsem pa sedaj na Visti prešel na LEGALNO IN ZASTONJ PROGRAMSKO OPREMO. CDBURNERXP!!! Seveda deluje tudi na Visti.

http://cdburnerxp.se/download

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ah, verzijo 4 so končno ven spravili ? Ker v3 ni bila glih boljša od Nero-ta. Že vidim, za kaj bom zapravil naslednji vikend
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
CDBrrnerXP je super, ampak še vedno uporabljam Nero, ker omogoča Short lead-in/lead-out, včasih pa prav pride dodatnih 80 MB prostora na CD-ju, da ne rabim uporabljat Overburn (Hvalabogu obstaja Nero Micro, da ne rabim vsega sranja gor metat...).

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.361
9.597
113
EU
>: Kak je lahko neka stvar "izboljšava", če "dela težave" ? Oziroma, o kakih izboljšavah govoriš ?>

Temu rečem, izboljšane težave
hysterical-1.gif