Danes s starši praznujemo en družinski praznik, oz. eno obletnico, in temu primerno tudi odpiramo flaše.
Oče privleče s kleti en specialen šampanjec, ki ga je dobil kot poslovno darilo leta nazaj. Z sabljo ga zamahnem,
tako da vseka tako treba in pol hitro kozarce spodaj. Glava družine proba in se namuli. Probam jaz pa se držim "kislo",
mama pravi da je pokvarjen. Kako je možno da 4 leta star šampanjec kao top klasa uničen? Skladiščen v temnem prostoru,
pri cca 10ih stopinjah konstante. Privleče s kleti drugo flašo, pravtako uvoz, sta ene 3 leta. Ga počim, in spet isti šmorn.
Pokvarjen. Sicer še za pit, ampak daleč od zdrave barve in okusa.
Se je starc raspi*dil šel v klet in privlekel srebrno radgono
Domače je domače.
Oče privleče s kleti en specialen šampanjec, ki ga je dobil kot poslovno darilo leta nazaj. Z sabljo ga zamahnem,
tako da vseka tako treba in pol hitro kozarce spodaj. Glava družine proba in se namuli. Probam jaz pa se držim "kislo",
mama pravi da je pokvarjen. Kako je možno da 4 leta star šampanjec kao top klasa uničen? Skladiščen v temnem prostoru,
pri cca 10ih stopinjah konstante. Privleče s kleti drugo flašo, pravtako uvoz, sta ene 3 leta. Ga počim, in spet isti šmorn.
Pokvarjen. Sicer še za pit, ampak daleč od zdrave barve in okusa.
Se je starc raspi*dil šel v klet in privlekel srebrno radgono
Domače je domače.