Pred dvemi leti sem kupil (dobil) Thinkpad T440s (MPC > 1.600 EUR), s katerim so res sami problemi. SSD disk je crknil, potem je vse začelo crkovati, laptop se ni hotel prižgati sploh...rešitev na netu je bila razšraufaj laptop in odklopi interno baterijo. Super...zdaj na pomembne sestanke nosim s sabo šraufenciger. IT predlagal ponovno zamenjavo diska, se je ta napaka odpravila...pa se je pojavila nova FAN ERROR in laptop je mrtev, dokler ga ne razšraufaš in spet odklopiš interno baterijo. Ventilator je OK, preverjeno...sodeč po service manualu preostane faulty matična.
Tako da, Lenovo oz. Thinkpad prosim ne predlagati, čeprav sem bil goreč privrženec.
Iščem 13-14 inč, z dobro baterijo, dobrim ekranom (če je touch, toliko bolje, ni pa nuja), več kot enim USB priključkom (vseeno gre za business laptop,ni nuje da je res najtanjši možen, pa brez priključkov), dober SSD disk, vsaj 8 GB rama, vsaj i5, dobra tipkovnica. Zaželeno, da ni integrirana grafika, ni pa obvezno.
Kakšen predlog v kateri smeri naj gledam? MacBook pro bi bil moja prva izbira, ampak uporabljam kar nekaj windows only programov na šihtu.
Hvala.
Tako da, Lenovo oz. Thinkpad prosim ne predlagati, čeprav sem bil goreč privrženec.
Iščem 13-14 inč, z dobro baterijo, dobrim ekranom (če je touch, toliko bolje, ni pa nuja), več kot enim USB priključkom (vseeno gre za business laptop,ni nuje da je res najtanjši možen, pa brez priključkov), dober SSD disk, vsaj 8 GB rama, vsaj i5, dobra tipkovnica. Zaželeno, da ni integrirana grafika, ni pa obvezno.
Kakšen predlog v kateri smeri naj gledam? MacBook pro bi bil moja prva izbira, ampak uporabljam kar nekaj windows only programov na šihtu.
Hvala.
Nazadnje urejeno: