Heroes

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
A kdo gleda to nadaljevanko. Spada pod HDTV kot so Lost, Prison Break, Battlestar Galactica. Jaz sem zdaj pogledal 8 delov in me je pritegnila.
cheer.gif

Gre o ljudeh, ki imajo nadnaravne sposobnosti in sami ne vedo od kot jim. To so navadni ljudje kot mi.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz isto.

Prvih nekaj delov sem pogledala po televiziji.
Se mi je zdelo kar zanimivo. Potem pa sem si jih dol potegnila in začela znova, pa me je res notri potegnilo.
smile-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Hazler pravi:
A kdo gleda to nadaljevanko. Spada pod HDTV kot so Lost, Prison Break, Battlestar Galactica. Jaz sem zdaj pogledal 8 delov in me je pritegnila.
cheer.gif

Gre o ljudeh, ki imajo nadnaravne sposobnosti in sami ne vedo od kot jim. To so navadni ljudje kot mi.

v treh dneh pogledal celo prvo sezono. Mene je totalno not potegnilo. Čeprav nimam rad nekih ZF serij, ampak tole je bla pa špica.

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Prva stvar, ki mi je padla na pamet, da bi dopisal zraven. Mogoče pomaga, da se kdo na hitro spomni, da je to novejša nadaljevanjka. HDTV - High Definition television

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
mene so tut čist navdušil...prva dva dela gledala po tv, ko smo bli ravno na morju takrat, pol pa potegnila z neta, ker me ob četrtkih nikol ni doma....pa kdo ma potrpljenje čakat na nov del
grin1.gif
A je druge sezone res sam 12 delov?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
jst se ga spomnim še iz serije Midve z mamo...pa tm je bil tak mal bad boy...ampak še mladič. Ne vem, tak, mal poseben je...pa še ko se je postrigu...mmm...
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
jst se ga spomnim še iz serije Midve z mamo...pa tm je bil tak mal bad boy...ampak še mladič. Ne vem, tak, mal poseben je...pa še ko se je postrigu...mmm...
smile-1.gif

Pa kaj vse ženske gledate vse nadaljevanke samo zaradi nekega tipa, ki je tam luškan?
crazy1.gif
Stil prison breaka. "Ne ne gledam samo zato...zgodba je super...", ki pa postane seveda zanimiva šele ko se pojavi taluškan v kadru. đizs. Zato pa ženskam Sopranovi niso všeč, ker ni jebačov..., samo mafijozoti. Nadaljevanka pa realno TOP.

on: 2. sezona Heroes je butasta do amena....brez zgodbe, brez napetosti, prilagojena low IQ američanom.

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Ne meči vseh v en koš, nekatere nadeljevanke gledamo CELO zaradi zgodbe.
wink-1.gif

Sicer pa če komentiramo "luškanost" kakega tipa, to še ne pomeni, da gledamo samo zaradi njega. Tudi moški ste vešči komentarjev v stilu "uff, kok je una dohtarca huda, kaj bi ji delu..." ipd., pa zaradi tega še ne padajo neutemeljene obtožbe.
tongue-1.gif

In ja, JE FLETN
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
.čeprou sploh nism fen SF in podobnih scen...gotovo pa Ventimiglio kej pomaga pr temu

tongue-1.gif

Drgač sem pa dal vprašaj na koncu....tako da ni bila trditev, da ste vse take. Večina pa ziher.
evil.gif

Je pa razlika. Jaz kolegu ne priporočam na ta način: "Ej glej Prison break...veš kera luštna dohtarca je tud".

Ženske:"Ej dej glej Prison Break...a veš ker hud mnjami tip je not. KR pojedla bi ga. Pa zgodba je tud vredu."

grin1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
ustvarjalec serije Heroes se je opravičil fan-om za slabo kakovost te sezone in je povedu da se bodo za 3 veliko bolj potrudil
cheer.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
A bo druge sezone dejansko konec pri dvanajstem delu? Jaz sem mislil, da je to samo začasno zaradi tiste stavke...