Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
pri obnovi smo pustili prazno cev med računalnikom in TVjem. Izmerjena razdalja je 11m, fajn bi bilo če bi bil kabel 12m.
Zanima me, ali bo klasičen kabel šel normalno skozi 16mm cev za električne kable?
Odvisno od širine konektorja in iznajdljivosti. Sam sem kabel (15 M) potegnil v cev že med gradnjo, preden smo vse skupaj vrgli pod strop. Ziher je ziher.
Imel sem podobwn problem, kupil 15m kabel, na enem koncu malo obrezal plastiko in je šel skozi. Omenjeni kabel tudi prodajam, pošlji pm, ker je bil prekratek. Zdaj imam 20m in dela brez problema, ampak mislm, da nad 15m že rabiš onačitev signala.
Citat: Uporabnik Numy pravi:
To je že skoraj predolga razdalja za HDMI če se ne motim.. drugače pa mini hdmi čim novejši standard, da ne bo za brezveze vse skupaj.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.