HD video klepet (3 kamere)

mistique

Guru
16. jun 2009
13.736
1.521
113
Emona / Carnium
Ima kdo kakšno idejo, kako speljati video klepet (ali konferenco) v bolj kvalitetni resoluciji z uporabo več kamer (npr. GoPro ali kaj podobnega)? Neznanka so mi zadeve, kot npr. morebitne omejitve pri ponudnikih interneta (ali se kaj takega omejuje količinsko ali kako drugače?), potem programska oprema za kaj takega, strojna oprema ravno tako (verjetno zadostuje kak "večjedrni" pc?).

Trenutno iščem neke brezplačne (ali časovno omejene, polno funkcionalne, poskusne verizje) programske rešitve. V primeru dobre izkušnje, bi programsko opremo seveda kupil.
Gledal sem Ustream rešitev, ki pa je trenutno malce predraga ($99 na mesec + $199 za SW).

mistique

Guru
16. jun 2009
13.736
1.521
113
Emona / Carnium
Dobro, če je zame zapleteno in za uporabnika enostavno, potem to ne bi smela biti ovira.Na VLC nisem niti pomislil, tnx!

Če uporabnik na drugi strani uporablja VLC, mu verjetno ne morem preprečiti snemanja stream-a? Kar bi znal biti dodatni pogoj oz. želja. Idealno bi bilo, če bi lahko uporabnik na drugi strani stream spremljal v brskalniku (kar mislim, da ni tak problem, če so izpolnjeni nekateri precej splošni pogoji).

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Snemanje preprečit... to vprašaj Hollywood, kako jim uspeva.
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.736
1.521
113
Emona / Carnium
Ja, ja, tako kot Hollywood
dollars.gif
Bolj sem imel v mislih, da se ravno ne vidi rdečega REC gumba. Skratka, otežiti snemanje povprečnemu uporabniku.