HD kamera za snemanje ekstremnih šport.aktivnosti

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Naprodaj je odlična HD outdoor kamera za snemanje ekstremnih športnih aktivnosti.

Tehnične lastnosti so na linku:
http://www.hdxtreme.com/sport/eagle-eye-sport-dv-extreme-ful...

posnetek, ki ga naredi takšna kamera pa na linku:
http://www.helmkamera-onlineshop.de/ac-pro1-hd-action-cam/i-...

Kamera ima HDMI izhod, ter širokokoten objektiv, zato je slika s kamere pri gledanju bolj stabilna.
Video in avdio signal zapisuje na SD kartice.

Kamera je zelo malo rabljena, zraven je vsa pripadajoča oprema, v garanciji je še do junija 2014, kupljena je bila v Sloveniji.
Cena je 145 evrov. Kamere ne menjam za kaj drugega.
Sem v Ljubljani.

E-mail zantan (at) siol.net
1912695-IMG_0198_p_sharp.JPG

Priponke

• 1912695-IMG_0198_p_sharp.JPG
    1912695-IMG_0198_p_sharp.JPG
    98 KB · Ogledi: 287

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Problem je ,ko zapiha najmanjši veter v mikrofon se zvok ne sliši,ampak samo šumi.
zanima me kamera ,ki nima te pomankljivosti.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Problem je ,ko zapiha najmanjši veter v mikrofon se zvok ne sliši,ampak samo šumi.
zanima me kamera ,ki nima te pomankljivosti.

Nočem zagovarjat slabšege tona v vetru, ampak to je problem tudi pri polprofi in profi kamerah, celo pri digitalnih snemalnikih.

Tam se recimo mora v vetru na mikrofon natakniti takoimenovani dead cat (crknjena mačka), ki pa po mojih izkušnjah kar precej poreže visoke tone. Taka crknjena mačka (glej fotko) pa stane od 40 evrov pa navzgor. Torej stane več kot prava mačka, ki jih ljudje poklanjajo...
wink-1.gif

Pa tudi to je res, da pri kameri za 150 evrov ne moreš pričakovati super duper tona z recimo ročno modulacijo snemanja....

Poleg tega je ta kamera delno vodotesna (ker je narejena za ekstremne razmere) in je mikrofon pod gumijasto folijo, ki zagotovo pokvari zvočno sliko.
1913685-IMG_0202_crop.JPG

Priponke

• 1913685-IMG_0202_crop.JPG
    1913685-IMG_0202_crop.JPG
    112 KB · Ogledi: 244
Nazadnje urejeno:

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Te pa sem tako ali tako na istem , če dam za kamero 60€ (uporabljam sedaj) ali pa 200€ ali več, pa je zvok enak.
Malo bi smešno izgledala ta crkjena mačka na čeladi,ali ne?
vseeno hvala za nasvete,kateri mi bodo prav prišli pri nakupu kamere.

LP

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Tudi sam imam še eno malo kamero za 70 evrov.

Ampak tista nima zaščite pred vodo, predvsem pa nima širokokotnega objektiva in kot taka nikakor ni primerna za snemanje športnih posnetkov in voženj.
Ker so s tisto kamero za 70 evrov posnetki, narejeni "iz roke", ali posnetki, ki so bili narejeni tako, da sem jo pritrdil na kolo, precej streseni. Pa še HD ni...

Sicer pa ceno za kamero, ki sem jo dal v oglas, nižam na 120 evrov.

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Malo bi smešno izgledala ta crkjena mačka na čeladi,ali ne?

Crknjeno mačko lahko natakneš samo na mikrofon, ki štrli ven iz kamere. Na vgrajen/pogreznjen mikrofon (kot je v mobilcih in manjših kamerah), jo ne moreš, ker mora mačka obdati telo mikrofona, drugače ne dosežeš zmanjšanja efekta vetra....