HD invite-i torrent

115256

Pripravnik
24. okt 2007
480
3
18
ima kdo mogoče kakšne invite za hd torrent strani kjer je gor veliko robe in dnevno nove + nadaljevanke v hd?

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
+1
smile-1.gif

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB
imam 2 invajta za TL in ker jih zelo redko talajo (skupaj sem dobil 3 v 5. letih..) in ker nočem komplikacij (povabljeni potem leecha do ban-a in ne vzdržuje ratia), bom poslal povabilo samo tistima dvema, ki mi dokažeta da sta dobra sejalca (iz drugih trackerjev)..
za mene je TL numero uno torrent site in pač nočem, da me dol vržejo za brezveze..

sem pa sam dobil povabilo ravno od uporabnika na alterju Group_Therapy in hvala še enkrat
grin1.gif
zato še nekaj potalam naprej..

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
v čem je fora s tem TL?
js grem na bt junkie in pobiram komot kar čem (na max., če je dovolj sejalcev) brez da bi moral kaj uploudat
kaj je pri tl boljše?

mladen24

Pripravnik
1. mar 2011
38
0
6
še ima kdo invite za TL?
Ratio ni problem.
Linija 20/20
Pošljem dokaz ,kdor hoče
cool-1.gif

Hvala

Nazadnje urejeno:

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
fora TL-ja:

Ker so na njej 100mbit oz 1gbit-aši, ter ker ljudje pazijo na ratio in je vedno veliko sejalcev, hitrosti pa so velike tudi ko je zadeva še čisto sveža (beri 1 seeder, 100 pijavk) .
Plus tega je pregledno, kategorizirano in brez smeti. Relisi se objavljajo po nekih pravilih, tak da ni sranja tipa ne dela, audio out of sync, fake poimenovanja ipd. hitrosti pa so res take, da ko prviš stisneš na dl je prva reakcija wau.
Res pa je da te strani niso za pyzde ki dol potegnejo in hitro vgasnejo utorrent.

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB
točno to..btjunkie je ok in ena najboljših torrent strani na katerih ni treba skrbeti za ratio..potegneš dol in zbrišeš torrent..
pri TL pa to ne gre, zato so vsi torrenti dobro seed-ani in ko pride nova stvar ven in jo hočeš čimprej ( jaz npr. top gear v ned. zvečer
smile-1.gif
)
potem lahko pozabiš na btjunkie..ali partis ali mojblink..ker boš gledal naslednji dan namesto čez 10-15 minut
wink-1.gif

Clancy

Majstr
20. avg 2007
823
394
63
Imam nekaj invajtov za bit-hdtv, hd-torrents.org in demonoid.
Imel sem invajte tudi na TL, funfile in še na nekaj odličnih HD trackerjih, vendar so me zaradi neaktivnosti 2-3 mesecev, vrgli dol.

Ampak nevem, če ima smisel biti član na toliko tujih trackerjih. Naši trackerji so dovolj dobri in ažurni, da dobiš vse kar rabiš.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Imam na Partisu 500gb down in preko 3tb up, tako da ja, sejat je treba, se strinjam!

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Je kakšna vredu torrent stran, ki NIMA zararanih zadev gor? Ker na partisu utrujajo s temi rari tudi ob par 100 mega velikem torrentu. Ljudje se sicer bunijo na forumu, ampak se zadeve ne spremenijo. Razumem poanto rarov, vse mi je jasno, kakšne so prednosti, ampak preprosto se mi ne da vsako stvar v raziskovalcu odpirat (sicer počnem to kar v utorrentu), potem čakat na odraranje tudi po par minut in ker ravno nimam na pretek prostora moram originalne rare seveda takoj zbrisati (in potem seveda ne morem seedati...).

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Nabavi si kak program, ki zna predvajati zararane vsebine. Recimo vlc, ali še bolje xbmc ali boxee.