HBO GO in TViN pri telekomu

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Imam aktiviran HBO GO prek mobilnega interneta v paketu XL. Pač mobitel obljublja gledanje filmov iz več naprav kadar koli in kjer koli.

Super fina faj.

Grem gledat števec porabe podatkov če je to res zastonj in vidim da je dejansko še en števec za HBO GO in sicer maximum 30 giga na MESEC !!! Po prekoračitvi teh 30 giga ti blokirajo dostop do tega famoznega hboja kateri naj bi bil zastonj in oh in ah..

Torej ...pogledaš tri filme in to je to za ta mesec
stupid-1.gif

Tole je pa res orenk nategancija s strani telekoma....orenk
10.gif

Nazadnje urejeno:

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Ja ne vem kolk filmov. Prejle sem mal za probo brskal in mi je vzelo en giga. Naprimer TViN ima zastonj prenos podatkov vendar je treba filme plačat edino če kakšnega ponudijo zastonj.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
odvisno od kvalitete filma,..več ali manj,..30 slabše kvalitete in ene 5 boljše kvalitete,.. gremo mi po svoje HD ima npr. 4,4 GB,..
ni pa to mišljeno kot primarni dostop,.. bolj kot občasni,.. pogledaš fuzbal, formulo, se kratkokčasiš pri dohtarju,..vsaj jaz tako sprejemam
b

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Pravkar doživel še en nateg in sicer na TViN ..

Tale film na sliki je bil ponujen za 0.00 €... ga naročim ...grem na porabo pogledat kako in kaj...in tam piše da so vzeli 2,5 € !!!!

Torej ni zastonj !!!

Kdor ima možnost lahko proba in bo videl 0.00 €.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
No, eni za hrbtom kradejo - politiki, na primer... eni pa kar pred očmi drugih ... ta primer, če je res tako ... ampak mogoče gre tu za nesporazum med tabo pa telekomom... sicer pojma nimam kako to gre .. ampak če je tako povedano, potem tako drži, razen, če si kaj zašuštral pri prijavi ali pa kje drugje ...

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
Se enkrat TVin se deli na televizijo, shrambo, hbogo in nogomet. Televizija podatki niso zastojn, shramba podatki pa so.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
"Naročniki Telekoma Slovenije, ki so hkrati uporabniki storitev Mobitel, pa imajo pri uporabi TViN-a brezplačen tudi prenos podatkov do 31. 5. 2014." Kje ti vidiš, da se TV na TVin obračuna promet?