Hare Krišna?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Zaj sem že ene 2 krat vido te freake, da so se šetali po Mariboru in poleg neko hare krišna muziko sukali. Ni mi jasno kaj je s temi ljudmi. Muzika se dere po celi ulici oni pa vsi v haljah in se slikajo in snemajo
stupid-1.gif

popustiletablete.press

Jih kdo pozna? Ve kdo so to?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pokliči reševalce da jim pomagajo in odpeljejo v pristojne inštitutcije!

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Pa ne da res še nisi slišal za njih?
V Sloveniji so vsaj 18 let (za toliko jaz vem).

Kdo naj bi bili?
duhovi ljudje, ki jim materializem ne pomeni nič.
Kdo so?
Imajo hiearhijo oz. kaste.
Glavni naj bi imel pravico imeti spolne odnose z vsemi ženskami.
Ko se včlaniš, moraš na njih prepisati vse svoje premoženje.
10.gif

Toliko vem. Lahko da se kje malo motim.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:

Kako postaneš glavni?
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
seveda sem že slišal za here krišno ampak ti kekci so bli tak hecni, da nisem bil ziher, če so al niso
grin1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Citat:

Kako postaneš glavni?
grin1.gif

Za to si pa žal prepozen.
Izmisli si svojo sekto s podobnimi pravili, pa boš bogat in blažen med ženami.
grims-1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
V Braziliji sem srečal HareKrišnavce in vam povem, da so prav fajn ljudje.
Nobenega premoženja ne dajo nikomur, nimajo 'šefa', ki občuje z vsemi ženami, ne pljuvajo in nabijajo muzike po ulicah slovenije, ne žicajo stanovanj, ne razstreljujejo avionov in stavb, ne morijo živali za prehranjevanje, ne razvijajo atomske tehnologije, ne posiljujejo z svojo ideologijo, ne nabijajo svoj nedoheban ego v družbi, niso agresivni, mislim, da če bi vsi bli Krišnovci bi svet bil čudovit.
cheer.gif

Mnogi Krišnovci so med znanimi politiki in znanstveniki in imajo družbeno priznane funkcije.
Pa nikoli v zgodovini človeštva še nisi bral v nobeni kroniki, da je pripadnik Krišne moril, ubijal, kradel, kar pa obilno počnejo vse ostale vere.
Nič slabega ne vidim v njih, sam nisem postal to, ne vem zakaj,.
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Daljnovzhodne kulture so že zdavnaj prebrodile komplekse, da je njihov bog edini in vsemogočni (in da je to treba ostalim za vsako ceno dopovedat), samo poglejte npr. budiste. Žal pa jih dandanes zastruplja kapitalizem.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Priporocam da si preberete knjigi V imenu Krsne in Bhagavad Gita.
Na svetu je toliko prevec nasilja in negativnih misli, da bi lahko to marsikomu pripomoglo k bolsemu zivljenju.
Vse za dobrega duha.

@Nobody, to kar si ti videl, je vsakotedensko zbiranje bhakt.
Gre pa takole harinam:
Hare Krsna
Hare Krsna
Krsna Krsna
Hare Hare
Hare Rama
Hare Rama
Rama Rama
Hare Hare

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Če bi bli vsi poštenjaki in živeli normaln lajf brez nestrpnosti in nasilja, bi lepo živeli v slogi in bi bilo fajn. Za to pa res ni treba bit v Hare krishni.
bonk.gif

Al pa če smo ljudje navadne ovce, ki ne znamo svojih depresivnih lajfov obrniti v pozitivo. Skoz rabimo druge, da nas nekam rinejo.
Saj je dobro, da prebereš takšno knjigo, da ti da mislit, samo le ti živiš sam s seboj, si odgovoren zase in si krojiš usodo, ne pa neki bog. Bogovi so pač ena pravljica glih isto kot Gospodar prstanov al pa Harry Potter.
smirk-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.663
9
38
Ljubljana- okolica
Bil pred letom na Hare Krišna poroki
Drugače vredu ljudje, življenje si jemljejo na izi, eni so tam da kuhajo, eni delajo tko malo čudaško za nas ker nismo vajani tega(predvsem frizure). Ja hrana.... vegeterjanci, jaz revež pa tipični slovenski fant čakal da bom dobil en zrezk pa litr vina
ne-ne-1.gif

tut alkohola ne pijejo. Dobil smo neke njihove jedi in pijačo(večinoma stvari samo naredijo:jogurte, sokove...itd) no pa sem šel lačn ter trezn domov(najprej na horsa). Do poroke nič crklanja pod rjuham. Glasba je praktično skos ista. Najbolj kruta je pa to da med obredom notri zakurijo ogenje(pa ne majhen) ter gor kurijo banane pa nevem kaj še vse... so zakadil da se je komaj dihal(smo že hotl gasilce klicat
bonk.gif
)še dobr da se je potem en spomnu okn odprt..
še slikca njihovega ustanovitelja(mal slabš se vidi)