Hard reset telefona

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
S katerim program lahko popolnoma izbrišem vsebino telefona (s tem mislim na razne slike, gmail fb profile, imenike sporočila ....)
Kajti baje Tovarniška ponastavitev telefona ne izbriše popolnoma, oz samo skrije in baje se da z nekimi programi vse to spet pridobit.
Namen mam prodat telefon pa ne bi rad tega dajal naokol.
Gre se za samsung android

lp

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Kje si to pobral...v telefonu maš povrnitev na tovarniške nastavitve ki ti vse zbriše...brez možnosti vrnitve..če ni pred tem narejena kopija ..

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
En prispevek na ita tv .... so sli v eno trgovino kjer prodajajo rabljene telefone, jih nekaj kupli in dali nekemu majstru ki je z nekim programom izbrskal ven podatke (slike fb account, gmail account), ki jih je prejšnji uporabnik pobrisal .....

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
To bi se dalo narest, če imaš podatke na SD kartici in potem s pomočjo čitalca in kakšnega recovery programa iščeš ostanke podatkov v filesistemu. Sicer pa ni neke bojazni.

filipvv

Zelenc'
7. mar 2013
16
0
1
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
En prispevek na ita tv .... so sli v eno trgovino kjer prodajajo rabljene telefone, jih nekaj kupli in dali z nekimi programi izbrskali vn stvari ki jih je prejšnji uporabnik pobrisal .....

Paranoja?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.876
697
113
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Kje si to pobral...v telefonu maš povrnitev na tovarniške nastavitve ki ti vse zbriše...brez možnosti vrnitve..če ni pred tem narejena kopija ..

Jaz sem pred "oddajo" starega HTCja dal factory reset, pa sem bil precej presenečen da me je po ponovnem zagonu vprašalo za lock screen pattern
rolleyes-1.gif

Potem sem šel v boot menu in naredil hard reset, potem pa se je res vse pobrisalo.