Hansgrohe raindance ročka

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.634
10.830
113
Tale:

Gumb je noter ostal. Zdaj bi jo jaz razstavil pa pogledal al s eje kaj zlomilo ali kaj tretjega...in grem na WWW nista, niti ene slike kako to razstaviš. Je kdo kaj podobnega narazev vzel, ker imam občutek da je neka finta, nebi na silo narezen trgal.

Sicer smo zadevo menjali, a vseeno bi rad popravil. Ideje. Lahk tudi link če je kdo kaj našel.
danka.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
HG ima za pipe garancijo, meni so kartuše zamenjali. Vprašaj če je tudi za ročko in ali še velja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.634
10.830
113
epilog. Tole jamstvo si lahko v rit vtakenjo, ker padeš na "vodnem kamnu" - sokolje oko, lahko to kar takoj oceni. In potem garancija ni opravičljiva, tudi če nima veze z vodnim kamnom.
Ker nisem tip, da bi se kregal (svak bi jim firmo zaprl recimo) se nisem dosti prerekal.

Zadevo sem razdrl- mi je uspelo. Pod gumbom je "kulica" sistem 3 zob ki sučejo ventil ob pritisku na gumb. No tile trije mikro zobki na gumbu so se zlomili. Očitno se gumba posamično ne da dobit. Najraje bi enmu ročko v rit vtaknil. Berem mal po spletu, da je dosti tega ko gumb crkne in potem prodajajo pokvarjane ročke...tako da.. zgolj v informacijo ostalim.

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če si ti ljubi zajebavat in sočasno zabavat jo lično zapakiraj in pošlji glavnemu direktorju v D na mizo, pa pripiši, da take šajs odpadke naj kar sami reciklirajo. :cool:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.634
10.830
113
Če si ti ljubi zajebavat in sočasno zabavat jo lično zapakiraj in pošlji glavnemu direktorju v D na mizo, pa pripiši, da take šajs odpadke naj kar sami reciklirajo. :cool:
Dobra. Ne da se mi. mal sem še oko vrgle ce bi se kje kakšen gumb pojavil, ampak dvomim. Čist (tako kot si napisal) iz ekološkega stališča mi je mimo nekaj stran metat zaradi enga majhnega sicer vitalnega koščka.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Tolko denarja, pa firma, pa Mečka, pa nova bajta..pol pa cel cirkus zarad ene ročke lol.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.634
10.830
113
ni cirkus, ampak se obnašam ekološko, kot je izpostavil McGiver. Verjamem pa, da verjetno tvoja celica tega ne potegne. Nikoli nisem metal stran stvari, ki se načelno dajo lahko popravit. To je največ kaj lahko naredimo za Greto.

Za tvojo srečo milo ti naj napišem, ako si površno prebral, že imamo novo ročko za velik denar. Ja tud od kapitalista hansgroheja..

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.010
6.622
113
ja takrat pridejo do izrazi oni, ki ročke prodajajo... ne begaj se ti s tem, če s šajtrgo evre v dravo sipa, ali kaj imajo tam v Mariboru. Če mu je nekdo prodal in rekel da bo delala, če ne, pa ima jamstvo, potem se pa ven vadi... a za HansGrohe pa ni samo ena ročka?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.634
10.830
113
mene niti jamstvo in € ne begajo tolk, bolj me moti, da posamezne tipke ne moreš kupit (nareto je tako ali tak, da se to mora zlomit, a verjetno po 5 letih ne po 3), moraš celo stran fuknet, pa novo kupit. Ker pač, smo potrošniki...Tu dam Greti prav. How dare you.
:evil:

klekej je eden tistih (ni jih malo), ker če nekomu "ki kao ima - po njegovem" nekaj crkne, se privoščljivo smeji. Ampka nas ki "kao imamo", to ne boli.

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Ok, človek se nategne enkrat, torej naslednjič vzameš ročko brez tega blesavega gumba, ne tisto s tremi takimi gumbi. Enako je bilo pred 10 leti s softclose deskami. 200+ eur samo dila, brez školjke, potem ti pa amortizerčki po dveh letih spustijo, greš do zatopnika, ki se je v teh dveh letih že 3x zamenjal, pa pravi da je edina varianta cela nova deska (z enakimi amortizerji).

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.634
10.830
113
Sej te lokomoitve stojijo..sej se ne vozimo z vsemi hkrati. Pa naše lokomitive so Euro 6, kaj pa vaše? Tolk o Greti. Sej vem da te muči, mene pa zabava.
pa off smo šli, zarad favšije. :D

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.634
10.830
113
vem da je nateg, ampak sej pravim, ne da se mi prerekat po telefonu.Da bi se pa vozil dol pa pametoval pa mi tudi ni. Sem pisal v DE. :evil: to pa ja.