Hangouts

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Pozdravljeni

Uporablja kdo Hangouts tukaj? Po posodobitvi hangoutsa je stanje tako, da če pošljem sliko iz mojga fotkiča, torej iz galerije preko Hangoutsa, pošlje kockasto in resolucijsko izpred kamene dobe, torej sliko za v smeti. Enako punci. Šerane slike, torej slike, katere so na netu, pa pošlje čiste. Če odstraniva najnovejše posodobitve Hanga, so slike spet čiste in ostre, vendar je problem, da se Hangouts čez 15 minut spet samodejno posodobi.
Če pošljem sedaj slikico in bo kockasta in odstranim posodobitve, bo ta ista slika postala čista in ostra, čeprav je bila naložena gor kockasta.

Kaj je za narediti oz. kako izklopiti posodobitev samo Hangoutsa oz. ali je možna kaka druga rešitev?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.869
694
113
Na Hangouts 4.0 še nisem pošiljal slik, tako da ne morem nič rečti glede tega. Ko pošlješ sliko jo prejemnik takoj vidi? Ker lahko da jo najprej pošlje v nižji resoluciji, kasneje pa še višjo resolucijo.

Izklop posodobitev pa po mojem mnenju ni (dolgoročna) rešitev. Verjetno nisi edini s tem problemom, tako da bodo prej kot slej težavo odpravili.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
popotnik@ Ok, samodejno posodobitev sem izključil. Najlepša hvala
zmaga.gif

philips@ Prejemnik jo takoj vidi. Ko naložim, prvih nekaj sekund je slika ostra, čez nekaj sekund se pojavijo "kocke", prejemnik pa vidi samo slabo sliko.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
je isto če pošiljaš preko wifi-ja ali mobilnih podatkov?
Samo razmišljam, če morda špara s podatki?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Situacija je taka, da se je sedaj, ko sva odstranila posodobitev, punci Hangouts stalno crashal in javljal errorje, meni pa deluje normalno, zato ga je punca spet posodobila in sem sedaj stestiral. Če pošljem iz njenega ta novega Hangoutsa preko mobilnih podatkov, je slika čista, če pa pošljem preko WiFija, pa je slika kockasta. (nisem se zmotil, ne, preko mobilnih podatkov je čista, kar me čudi)
Iz mojega starega Hangoutsa sta obe sliki enaki čisti tako preko mobilnih, kot preko WiFija

Podobne teme