Handanovič v Inter!!!

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
brez-naslova.jpg

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sicer nevem, če je to res ampak po mojem napaka. Edino če ve kej kar mi ne...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mater, sami pametni, se vas lahko dotaknem vsakega po vrsti? Mislim da je Inter daleč najboljši in renomiran klub v katerem je igral kateri koli Slovenec in to kadarkoli (pustimo tistega našega dečka ki je grel tam klop). Zdaj ker je Inter pač imel krizno leto je po vašem mnenju najslabši in najbolj neprimeren klub, ko pa je nekaj let nazaj osvojil kar se je osvojiti dalo pa so ga vsi kovali v zvezde (pa brez skrbi, tudi sam ga ne maram kaj preveč)... Se bodo že pobrali brez skrbi, vsekakor pa rabijo dobrega golmana
wink-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Po pravici, dokler ga ne vidim oblečenega v kater drug dres kot Udinesejev, ne vrjamem tem novinarskim racam... že par let ga prestavlajo povsod, na koncu pa je vedno ostal v Vidmu.
Po moje bi bilo letos, vsaj do zimskega prestopnega roka nesmiselno iti drugam, saj bo Udinese igrau LP... Ima pa gotovo še 7-8 sezon pred sabo, tako da se mi nikamor ne mudi za vsako ceno, pa tudi kakor sem pred časom bral v Sobotni prilogi se v Vidmu dobro počuti.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.783
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Sploh ni tako dober kakor ga nekateri kujejo v zvezde, kar poglejte kakšne gole faše.

AvtoFun, najboljši nogometaš vseh časov je Slovenec Matavž, samo še v kakšen drug klub naj ga prestavijo, čeprav je PSV še daleč od slabega kluba.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
No, malo preuranjeno se mi zdi trditi, da je Matavž najbolši slovenski nogometaš vseh časov. Vendar vem, da te je nemogoče prepričati v nasprotno.
Ravno tako letošnjih 35 prejetih golov v Serii A pomeni, da sta le prvo uvrščeni ekipi prejeli manj golov kaše na "lovskost" tvoje izjave o Handanoviču.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Glej, lahko gre v nedogled... vrjamem, da si si pogledal kakšno tekmo Udineseja, no če si je nisi, jst sm si jo in ti lahko povem, da je za večino prejetih golov bila kriva obramba, ki ni ravno med top3 v Serii A. Ne vem kaj imaš proti Samirju, ampak on je trenutno naš najdražji igralec, pa a ti je všeč ali ne, vsekakor pa upam, da bo nekoč Tim boljši od Samirja, Zlatkota in Braneta skupaj!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sploh ni tako dober kakor ga nekateri kujejo v zvezde, kar poglejte kakšne gole faše.

AvtoFun, najboljši nogometaš vseh časov je Slovenec Matavž, samo še v kakšen drug klub naj ga prestavijo, čeprav je PSV še daleč od slabega kluba.

Sprijazni se, Samir je med top 10 ali vsaj med top 15 golmani na svetu, kaj pa Matevž? Je vsaj med top 500 nogometaši? Težko. Razen dobre sezone, mogoče dveh še ni pokazal ničesar. Lahko da bo v tej sezoni ugasnil, kdo pa ve.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Sprijazni se, slovenski muslic sluzi denar ker je dober. Za razliko od cistih janezov ki nimajo za burek.
cheer.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Sprijazni se, slovenski muslic sluzi denar ker je dober. Za razliko od cistih janezov ki nimajo za burek.
cheer.gif

Evo nam verske vojne. Krščanski in ?zeleni? bojevnik se kregata čez fuzbalerje in se nikakor ne moreta zmenit kateri bo bolj nadležen.