Handan CV 6000 - VPRAŠANJE

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Pozdravljeni

Želel bi poslušati digitalne radijske programe, vendar preko receiverja. A se da kako povezati, da bi mi šel radijski signal direktno na receiver in bi lahko nastavil frekvenco postaje na receiverju?
Skratka želel bi vklopiti tuner na receiverju in bi poslušal radijske programe katere bi prejemal preko Handana?

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
To ni mogoče. Receiver bi v tem primeru potreboval digitalni tuner. (Enako velja kot pri TVju) Le, da takih receiverjev pa še nisem videl. Največ z ethernet portom, za internet radio. Poveži pač normalno na prosti vhod receiverja. Še vedno boš poslušal preko receiverja, le štrkal boš na Handanu.

btw: kje bi bila prednost take povezave?

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
Nabavi si Harmonyja, pa boš z enim pritiskom na gumb poslušal digitalne radijske postaje na tvojem tunerju.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Imam Hamonyja vendar mi nekako ne rata nastaviti, da bi z enim klikom uspelo vse nastaviti. Ne rata mi, da bi mi Handanaob vklopu nastavilo na radio
confused-1.gif

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
Kako ne?
Če mi poveš korake, kako si si zamislil, ti lahko pomagam, ker imam tudi jaz Harmonyja in Handana.
Sicer tega Activityja ne uporabljam, ker imam za poslušanje glasbe Squeezebox ampak vseeno.

Načinov za tvoj Activity je več, izpiši, kako imaš nastavljeno pa bom prečekiral še jaz če bo treba kaj popravit.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Saj imasm natavljeno da mi dela OK. Edino kar ne znam nastaviti je, da ko dam Activity Radio, bi želel da se mi na Handanu avtomatsko prestavi na radio. Ko pa dam Activity TV pa da mi avtomatsko prestavi Handana na TV. Sedaj mi dela tako, da če gledam npr. TV in stisnem poslušanje radia, mi naredi vse korake, edino preklopim moram iz TV na radio