Halo: zakaj ne vidi MMS-a?

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Uporabnik HALO, ki ima N6230i nikakor ne more dobiti MMS-a (sliko), ki ga pošljem. Najprej sem mislil, da je prevelika slika... potem sem poslal velikost 320x240, pa spet nič.

No ta "nič" mislim, da dobi SMS, v katerem je naslov na internetu in geslo, ki ga mora vpisati, da vidi sliko... ali je treba kje kaj nastaviti?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Poklicat na klicni center 080404040 in rečt naj vklopijo MMS za sprejem na telefon. Verjetno je imel prej kak tak aparat, ki MMS ni podpiral in če tja pride MMS bojo namesto slik razne fengilije in ostala krama...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tako kot je že rekel kolega pred mano klic na 404040 pa ti pošljejo nastavitve in mora delat.

l.p. b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pri simobilu imajo vsi uprabniki vključene storitve, problem nastane v nastavitvah (sistem ima zaveden telefon, ki ne podpira mmsjev in tako pošlje obvestilo).

l.p. b

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
pri simobilu imajo vsi uprabniki vključene storitve, problem nastane v nastavitvah (sistem ima zaveden telefon, ki ne podpira mmsjev in tako pošlje obvestilo).

l.p. b

Še enkrat - ni in ne more biti problem v nastavitvah APARATA, ker jih ta ne posreduje sistemu.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

l.p. b

Še enkrat - ni in ne more biti problem v nastavitvah APARATA, ker jih ta ne posreduje sistemu.

Borovnica v tem primeru misli nastavitve centrale ne aparata... Ker je centrali zaveden aparat, ki ne podpira MMS...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tako je, s pošiljanjem nastavitve daš tudi znak centrali da stranka lahko prejema mmsje.
naj me kak tehnik popravi če je drugače.

l.p. b