rad mam mehiško hrano. velikokrat pripravim doma tortilje. pač piščanec, salca, paprika, brez svinjine, koruza, sladka iz koruze.
in potem počas jem. lepo žvečim, sam ker nimam glih vseh zob, pa ker mi je zlo dobr za jest, mogoče niti nisem tak kvaliteten prežvekovalec.
in potem me čez par ur požene. userjem se k konj.
in na vrhu plavajo cela koruzna zrna. zakaj? zakaj želodec prebavi vse kar požrem, sam koruzo pa noče in noče.
a je dedno ne vem, sam pr babotu doma, k nimajo wc v bajti in serjejo v naravi, so precej veliki prodajalci koruze. pa vedno govorijo, da se to akr zaseje in zakaj se ne zasejejo tko sljive.
a ma kdo kako idejo
in potem počas jem. lepo žvečim, sam ker nimam glih vseh zob, pa ker mi je zlo dobr za jest, mogoče niti nisem tak kvaliteten prežvekovalec.
in potem me čez par ur požene. userjem se k konj.
in na vrhu plavajo cela koruzna zrna. zakaj? zakaj želodec prebavi vse kar požrem, sam koruzo pa noče in noče.
a je dedno ne vem, sam pr babotu doma, k nimajo wc v bajti in serjejo v naravi, so precej veliki prodajalci koruze. pa vedno govorijo, da se to akr zaseje in zakaj se ne zasejejo tko sljive.
a ma kdo kako idejo