gurmanska, sam ni za gurmanski kotiček

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
rad mam mehiško hrano. velikokrat pripravim doma tortilje. pač piščanec, salca, paprika, brez svinjine, koruza, sladka iz koruze.
in potem počas jem. lepo žvečim, sam ker nimam glih vseh zob, pa ker mi je zlo dobr za jest, mogoče niti nisem tak kvaliteten prežvekovalec.
in potem me čez par ur požene. userjem se k konj.
in na vrhu plavajo cela koruzna zrna. zakaj? zakaj želodec prebavi vse kar požrem, sam koruzo pa noče in noče.
a je dedno ne vem, sam pr babotu doma, k nimajo wc v bajti in serjejo v naravi, so precej veliki prodajalci koruze. pa vedno govorijo, da se to akr zaseje in zakaj se ne zasejejo tko sljive.

a ma kdo kako idejo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.436
5.664
113
Probi mal alkota čez.....lah da manjka alkoholno vrenje v želodcu
evil.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ej sam res - tudi jaz sem opazil, da koruza skoz pride v originalni pakungi.
grims-1.gif

Kot je en rekel - encimi ne prebijejo ovojnice. Samo, če ti koruzo zgrizeš/iztisneš vsebino zrna ven, je ovojnica še vedno v celem, le škrob nekako recikliraš. S čim se potem ovojnica nafila proti koncu trakta? Da ni potem to drek zapokan v koruzno embalažo?
confused-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.436
5.664
113
Kaj pa če je to zaard kake gensko spremenjene koruze?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Koruza se tako širi v naravi.
Je pisane barve-rumena in jo žival poje npr koza, krava... ker ima hitro prebavo gre hitro skoz...žival jo izloči skupaj z z no
rolleyes-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Glej, čisto enostavno, koruza je za kure, ne zate. Samo kulinarika to še ni pogruntala.
rolleyes-1.gif

Mi ni bilo nikoli jasno, od kje tako veliko navdušenje za koruzo, 20 let nazaj je nisi nikjer videl, zdaj jo pa povsod not tlačijo (solate, sendviči, omake)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men glih ni neki, sam v tortilji pač je..k je tak recept.

verjetno pa anvdušenje zato, ker že obstaja gensko spremenjena in je je na tone, pa je treba prodat.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men glih ni neki, sam v tortilji pač je..k je tak recept.
Jah, pa prirediš recept, a ne?

Ker jaz v svoje izdelke tudi ne tlačim stvari, ki jih ne maram, pa če vsi recepti tega sveta ukazujejo to.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Recikliraj.

Poberi koruzo ven ter jo posusi nato si naredi kokice. Porocaj, ce bos nasel kokice v izmetu. Smo na pragu velikega odkritja.