gumijasti cep 20 x 30

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
na lestvi se je izgubil cep, ki zakljucuje profil. brez tega cepa, lestev rise prelepe crte po parketu. cep je za cev 20 x 30 mm.

kaksna ideja kje to dobit? lestev je kupljena v merkurju, proizvajalec (uvoznik!!!) je alpos, merkur pravi, da mi ne more pomagat, alpos pravi, da ne uvaza vec teh lestev, za dobavo tega dela pa pravi da ni mogoc.

se kaksne ideje?

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Košček lesa, nožek in rezljanje
wink-1.gif

Potem pa mehka podloga kakor pri stolih pa bo.

Ja, seveda, les bo treba izrezljati tako, da bo šel v cev in imel malo roba da ne zdrsne do konca.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Za silo bi zadevo rešil z gumijastim čepom, ki paše V pohištveno cev 20x30mm. Dobijo se v Merkurjih in baubauih, vem da imajo tudi v Kammu. Nabije se noter z gumi kladivom.

Ker ima noga lestve verjetno tanjšo steno kot pohištvena cev, boš nekaj sčaral da bo fiksno, morda s kakim vijakom...

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
@Benady: če misliva isto, potem je ta čep plastičen, dimenzije 20x30 še nisem videl (lahko da obstaja), imam pa poln predal kvadratnih od 15x15 do 60x60.
Večji problem je verjetno v tem, da so vsi po vrsti pravokotni, poševni spodnji del pa je pri lestvi dokaj pomemben.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Če si malo majstra za ;naredi sam, bi ti svetoval da iz koščka plastike seveda trde izrežeš tako oblko in vstaviš v cev, æe pa nisi mojster se mi oglasi na zasebno sporočilo da uredimo stvar.
1482926-Zajetaslika.PNG

Priponke

• 1482926-Zajetaslika.PNG
    1482926-Zajetaslika.PNG
    169 KB · Ogledi: 417
Nazadnje urejeno:

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Če si malo majstra za ;naredi sam, bi ti svetoval da iz koščka plastike seveda trde izrežeš tako oblko in vstaviš v cev, æe pa nisi mojster se mi oglasi na zasebno sporočilo da uredimo stvar.

ce res ne bo slo drugace te bom kontaktiral ...

me ima da bi v merkurju to gumico snel s kaksnega izlozbenega artikla ...

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:

Ja super, bravo!!!
bonk.gif

Kaj pa, če bi jih vprašal, kdo je dobavitelj/proizvajalec, pa se oglasil pri njih? Ni dvakrat za rečt, da dobiš tak kos od proizvajalca zastonj ali za precej malo denarja..

Al jo pa ukradeš, sej Merkur je ljudska firma, anede? Ko bo pa kdo potreboval lestev, jo bo pa mirno pri tebi vzel... itak je vse naše
wink-1.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Citat:

Ja super, bravo!!!
bonk.gif

Kaj pa, če bi jih vprašal, kdo je dobavitelj/proizvajalec, pa se oglasil pri njih? Ni dvakrat za rečt, da dobiš tak kos od proizvajalca zastonj ali za precej malo denarja..

Al jo pa ukradeš, sej Merkur je ljudska firma, anede? Ko bo pa kdo potreboval lestev, jo bo pa mirno pri tebi vzel... itak je vse naše
wink-1.gif

saj sem ze napisal, ... merkur pravi da nima z rezervnimi deli nic, naj kontaktiram uvoznika. uvoznik je alpos, za dobavo tega kosa noce nic slisat, ker so oni samo uvoznik, izvor pa je kitajska, ... na to, da so kao dolzni zagotavljati servisiranje oz zagotavljanje rezervnih delov .... jih ne zanima. kupi novo lestev...

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:

saj sem ze napisal, ... merkur pravi da nima z rezervnimi deli nic, naj kontaktiram uvoznika. uvoznik je alpos, za dobavo tega kosa noce nic slisat, ker so oni samo uvoznik, izvor pa je kitajska, ... na to, da so kao dolzni zagotavljati servisiranje oz zagotavljanje rezervnih delov .... jih ne zanima. kupi novo lestev...

Štekam. Potem je to en bljak! Človeka prime, da bi se šel sveto vojno
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Nemalo presenečen sem odkril da se te plastični čepi nahajajo na lestvicah ki se oporabljjajo v gospodinjstvu in ima dve ali tri stopnice, seveda jih imajo tudi v Merkurju kjer stane 16 eur. Ta čep sem slikal na naši domači ki jo z veseljem uporablja žena in smo jo kupili v Šparu v akciji pred letom dni in ni stala niti 10 eur, Torej razbijati glavo z čepom kateiri je del lestvice ki stane xx eur???
1484064-002.jpg

Priponke

• 1484064-002.jpg
    1484064-002.jpg
    35,9 KB · Ogledi: 407
Nazadnje urejeno: