Gumb Nokia E 50

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
na ženinem mobitelu je odpadel gumb ON/OFF na nokii e50. gre za tisto gumo zgoraj. ugasnit se zadeva sicer še da, a noter letijo smeti in bi dali drugega gor. a je to možno? al če ga nalepimo bo pol spet dol padel? noče menjat telefona, je ta čisto okej.
lp in hvala.

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Gre za E50 ali E51? Sprašujem zato, ker se to dogaja predvsem pri E51... Pri E50 je gumb del sprednje ploščice in jo je potrebno zamenjati pri E51 pa je potrebno zamenjati sredinjskega del telefona...

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Lahko tudi na bolhi kupiš (jih prodajajo od 15e naprej), zamenjaš pa sam ker ni noben problem... Imam pa tudi sam eno rabljeno ohišje, Ti ga prodam za dva pira + poštnina... Lahko pa prideš v Kranj ponj...

Če želiš sliko mojega ohišja mi pošlji email na ZS pa bom poslal...

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
a znaš ti slučajno zamenjat?
mam sestro namreč v kranju in bi se ob naslednjem obisku lahko oglasil, pa zrihtava. seveda proti plačilu. al v pririh, al pa kr v evrih.
več pa na PM.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
P.izda,

točno meni je to tud padlo dol.
Se mi zdi da je to en izmed večjih jajc kar jih je nardila nokia (pa ne sam zarad tega gumba, je še velik felerjev pa sem zelo nezahteven uporabnik).

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
meni se pa ne zdi jajc.
jaz sem zahteven uporabnik in mi je skor 2 leti delala brez težav, zdaj jo ma pa približno že dve leti žena (in oba otroka včasih) pa še kr dela ...
no, edino ta gumb se je zdaj odluščil. ampak kljub temu dela. le pri ugašanju se moraš malo potrudit.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Nekaj bi vprašal.

Mam prostoročno v avtu, pa dostkrat telefon pri povetovanju enostavno zmrzne, kot da se še enkrat prižge, samo da ne rabiš pina not tipkat. lahko traja tud dve minuti ali več, predno je uporaben.
Ali imaš ti tudi take težave kadar se povezuje preko bt?