GTR Evolution

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Ste že probali? men je d best. sicer sem probal sam s 3mi avti za enx na sam eni progi (lahk ugibate keri
cool-1.gif

http://www.gtr-evolution.com/
P.S.: volan obvezen.
cheer.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jaz sem otrok NFS serije in je tole zame seveda poraz. Ker ravno nič nisem mel za počet, sem jo pač sprobal - moj prvi GTR, kolikor se spomnem. Sicer ji bom dal še nekaj priložnosti, ampak to ni igra za mene... Žal.
Verjamem sicer, da se da naštimat, da se vidi na stezo vsaj polovico ekrana, po defaultu pa je, kot da si v tanku, špegaš skozi malo lino. Vsak drug ovinek (najlažje proge) sem zletel s ceste. Ko si enkrat centimeter s ceste, pa lahko kvečjemu resetiraš, saj ti začne kronično odnašati zadek in vse kar počneš, so neskončne piruete...

Vsa čast tistim, ki to navdušeno igrajo (in jo obvladajo seveda). Saj razumem, da nekateri cenijo realizem. Ampak for fcuk's sake - tole je igrca - morala bi biti zabavna, ne pa živce parajoča. In ne glede na to kaj naredijo (pa to leti na vse simulacije), ene komponente realizma nikoli ne bodo mogli vpeljati - vpliv G-force na telo.

Take špile nisem igral že od F1GP2, v prejšnjem stoletju, tako da...
smile-1.gif
Pred končno oceno, bom še malo bolj podrobno pogledal grafiko - v prvo sem zalaufal vse na default in je kljub 8800GT zgledalo malo bolj kockasto kot pri F1GP2...

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
probaj s kakim bolj švohnim avtom. BMW M3 '87 se odlično pelje naprimer. pa še veliko vetrobransko steklo ma.
zmaga.gif
drugače pa brez volana nimaš v tej igri kaj počet.

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ok, vzamem nazaj večino stvari, ki sem jih prejle natipkal.

Grafiko sem nastavil vse na max, antialiasing na 4x in vse funkcionira zelo tekoče. Še vedno pa mi v sami grafiki nekaj manjka. Nekako barve niso tako žive, kot sem vajen NFS... enostavno ni nekih detajlov, asfalt je tko tko, trava in pesek tudi.

Avto sem zamenjal, na začetku sem peljal BMW in sem vztrajno piruetiral. Nato sem spoznal, da je to zaradi pogona na zadnje gume. Z Ibizo je šlo neprimerno bolje. Sem pa probal le R-CADE način igranja. Našel sem tudi nastavitev, da vidim samo haubo, tako da je tudi ta problem rešen.
Definitivno je za to igro potreben volan - na to nisem niti pomislil. Pač nisem tako navdušen igralec dirkaških iger. Pravi dedci itak dirkamo samo po pravi cesti v naseljih... (joke)

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
A tole že prodajajo na topshop?
tongue-1.gif

Sicer dobra ideja, ampak niti približno ne dosega istih G-jev. Je pa precej bolje, kot pa voziti s kurzorjema
smile-1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
GTR 2 je biu do zdej moj favourite špil tko da tole morm sprobat nujno sam da najdem kej cajta, pa glih računalnik sm iz servisa dubu.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Špil seka. Ajt gremo da vidmo kdo je najhitrejš. Monza, GT class, da vidmo kolk mate kej cajte...grem zdej furat.
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Valda se da na tipkovnici vozit, samo malo se je treba poigrat z obcutljivostjo knofov.. Res pa je, da ne mores delat takih casov, kot z volanom.. Pac, med zaviranjam, drkas gas, da ne blokirajo kolesa, ipd.. Se da, brez skrbi.

Ima se kdo obcutek, da Koenigsegg nima zavor? Probaj peljat nordschleife ali posebej imolo.. Fak, moras bit pazljiv in nezen.. Z R8 priletis v ovinek kolikor skoraj hoces in bp izpeljes, koenigsegg pa viper, sta pa delikatne kante
smile-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Moj nasvet: tisti ki nimate volana furajte z miško. V controls dajte mouse steering in left gas desna brake. Tko sem jaz fural gtr2 preden sem kupil volan, pa si kar dober lahko, ker maš miško za zavijanje levo desno.

Drugače pa se odpravljam že 3 dni kupit EVO sam nekako nisem prepričan, GTR2 je le GTR2, milijon avtomobilov, fizika je itak pojem zase, grafika je tam tam...kaj pa vem. V evo ni nočnega načina, ni 24ur dirk, samo ene gume (suhe in mokre only
crazy1.gif

A je kdo za kak GTR2 evening, se dobimo pa odfuramo kako dirko? Lahko naredim server Alter Official GT server.
grims-1.gif

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Od križišča mal naprej na desno
jst bi bil takoj za dirko samo kaj ko mi je volan shodu
jezen.gif
na tipke mi pa ni za vozit
bi mogu novega kupit pa mi ta moment ne gre denar iz rok
tongue-1.gif

P.s. Koenigsegg se pa res tako slabo ustavlja vsaj feeling je tak da mi gre kar mal na živce ampak se navadiš
smile-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Aja pa še to: tistio ki nimate gtr2 original zdej se dobi že ful poceni, za 10-15 EUR nov. Če mate volan in nimate tega špila original je kot bi mel avto v garaži brez gum. No pa še par screenov moda ki je prišel par dni nazaj ven za gtr2, jaz sem bil samo
shocked-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Vozim večinoma rfactor pa rbr. Imam mod za FIA GT iz tega gejma ... Preveč oversteera, DBR9 ima porazen understeer ... Z3 gre še najlepše od vseh, pa tudi M3 GTR, ker je fizika res dobro napisana za ta dva avta. Ni obvezen samo volan - tudi real feel plugin rabiš, če hočeš res maksimum od FFB. Ne vem, kako je z GTR, ampak v rfactorju AI driverje komaj komaj premaguješ na 70 % strength (po domače: easy), pa to pomeni, da se progo drkaš po cel dan.

Danes grem po novo 4850 in bo treba kar sprobat GTR.
wink-1.gif

Čas je, da alterjevci ruknemo kakšen session simulacij preko neta.
wink-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
ksz ....

Ja kaj ste zdaj utihnili? Jaz sem upal, da bo ta teden že kakšen osnutek alter racing teama, potem pa vsi mrknete v tej temi.
A bomo kaj komunalno dirkali ali ne?
wink-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Saj smo v bistvu skoraj vsi študentski prdci z nekimi minimalnimi ali polnimi službami ... enkrat na teden bi recimo udarili kakšen racing weekend ali pa vsaj kako dirko (recimo 10-15 krogov) in to je to. Tako da se tisti, ki vozijo na tipke, lahko cel teden privajajo na eno dotično progo. Naslednji teden/dva tedna pa spet na drugo. V glavnem, po dogovoru.
wink-1.gif

Folk na tipke ne sme obupat. Scandinavian flick in popravljanje avta pri 200+ km/h, ko ti rit malo zapleše, je na tipke lažje kot pa z volanom. Tam se že lahko bojiš, da boš zobnike polomil. Jaz recimo richard burnsa ne morem vozit z volanom tako hitro, kot sem ga na tipke. Ko se enkrat navadiš, gre BP skoraj vsaka proga.