Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Torej po vaših izkušnjah kateri aparat ima najmočnejšo baterijo, pogoj:
1.Wifi
2.Fizična tipkovnica
3.Po možnosti sinhronizacija z Googlom
3. Bloetooth
Nisem ekspert ampak zgornje lahko potrdim. Imel nekaj časa e5, potem pa dolgo c3. Sedaj imam galaxy ace in je poden glede tega. Tudi wifi slabše lovi. Baje je to standard za android.
Sam imam E72 in ne grem na te nove mobitele na dotik ravno zaradi baterije. Čeprav je android bolj všečen kot symbian, ampak vseeno. Baterija mi zdrži ob normalni uporabi 4-5 dni.
Sodelavec pravi da mu Samsung S advance tudi zdrži 4-5 dni baterija, je pa res, da ga uporablja samo kot telefon, torej brez kakšnega mail syncanja, igric, itd, torej čisto kot klasičen telefon.
menda Motorola RAZR MAXX drži baterija ohoho ... ampak to sem samo bral.
drugače pa verjetno res, telefoni serije E še vedno zmagajo, kar se tiče baterije. kje so časi, ko sem z E61 telefon imel cel teden skoraj. s syncanjem in normalno uporabo.
zagotovo pol manj kot nokia. Sicer pa en dan ali pa se to ne. So pa vse objave tu napisane na ace, pa se drugje približno toliko, 10 mejlov dnevno berem/pišem, večino preko wifija. Gps in bt je izklopljen. Gps ga sprazne v dobri uri najbrž.
Citat: Uporabnik DizzyReed pravi:
menda Motorola RAZR MAXX drži baterija ohoho ... ampak to sem samo bral.
drugače pa verjetno res, telefoni serije E še vedno zmagajo, kar se tiče baterije. kje so časi, ko sem z E61 telefon imel cel teden skoraj. s syncanjem in normalno uporabo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.