GSM na uri (zapestju)

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
No vidim da ga mobitel ima za 1.000EUR+, no jaz bi kaj cenejšega, pa makar kitajskega oz. nekje do 200EUR, ker ga bom itak po zidu drsal isto kot uro.
grin1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Prjatu ima eno, sam ne vem kaj je za en GSM. Ko bo buden tekom tedna lahko javim
grin1.gif
. Zvok ima prek modrega zoba, nisem prepričan al tudi na kabel, ima pa praktično vse. Še dvix lepo laufajo gor, sam monitor je bogi. Ne slab, mali.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ideja o GSM-u v uri je že zanimiva, samo kaj naredit ko se je treba oglasit? Držiš zapestje k ušesu in zgledaš kot cepec? Imaš nonstop na ušesu BT slušalko?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Hvala za odgovore. Kako je pa kaj z vzdržljivostjo? Je BT treba imet v ušesu al ga lahko daš gor ko te nekdo kliče? Je možno se pogovarjat prek speakerja? In pa kako je kaj z vzdržljivostjo oz. pokvarljivostjo? Verjetno kaka trgovina nima tega da dobiš še kako garancijio (razen one ta drage za čuka+ EUR)?

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Tega sranja imaš pouno na DealExtreme. So sicer kitajčki, a deluje pa in po komentarjih sodeč kar zadovoljivo, pa še cene niso tako visoke.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Sem imel priložnost videt ene par teh ur-gsmov. Saj dela, celo touch ekran imajo, bluetooth itak, skratka vse. Problem je, ker to izgleda fajn na slikah, ko daš pa to na roko pa ni več tako fajn. Enostavno prevelike so, na roki izpade, kot da imaš plastično igračo gor.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Men se tudi zdi zanimiva ideja, ampak na videu se že vidi da ni preveč kompaktna oblika, preveč konjska je
tongue-1.gif

Sem pa videl nedavno nazaj tudi en video da nokia napoveduje nekaj res miniaturnega...

Lp.