GSM IZ AVSTRIJE

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
na bolhi je dosti tega sranja, ko kupijo gsm v avstriji, ga odklenejo, pa potlej ponudijo po polovični ceni....

Kje se da to v avstriji kupit gsm, pri katerem operaterju???

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
V avstriji se splača predvsem rabljene... od novi pa je treba spremljat pre-paid ponudbe kar vseh operaterjev, ker ima večkrat kak zanimivo akcijo. Nekaj časa je bil najcenejši Drei, samo temu ni več tako...

dejan001

Pripravnik
3. sep 2007
363
0
16
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
na bolhi je dosti tega sranja, ko kupijo gsm v avstriji, ga odklenejo, pa potlej ponudijo po polovični ceni....

Kje se da to v avstriji kupit gsm, pri katerem operaterju???

sicer tega nikdar ni bilo (ajde izjema a925), drugače bi pa moral po tej trditvi dobiti gori gsm ceneje za 70% če bi bila takšna računica kot si napisal. zadeva se je pa malo obrniila

jaz imam kolega v grazu in dunaju - pa me včasih prosita za kakšen telefon da jima zrihtam
grims-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Res je, njihova prepaid ponudba je komajda omembe vredna. Včasih se je dalo dobiti kaj ugodnega, predvsem malo starejše modele, ki so bili cenejši kot pri nas subvencionirani + aneks. Dandanašnji pa je po mojem boljša / cenejša izbira Hrvaška, če iščeš prepaid.

Postpaid je itak verjetno no-go.

Kar se tiče redne prodaje pa mariborski Mobisvet v večini primerov ponuja cene, primerljive ali celo nižje od najbolj ugodnih, kar jih najdeš na Skopuhu (www.geizhals.at). S tem, da po večini ne pošiljajo v Slovenijo.

Summa-summarum: Avstrija je obljubljena dežela za telefone ne
frown-1.gif

B.