Gsm do 100 evrov brez naročnine

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Eno nokio z gps in ovi kartami
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
oglasi se pri enem od operaterjev, da se najet telefon, vprašanje samo če boš imel srečo da imajo takrat kaj takega...... večinoma so na izbiro samo zgonjene škatle

luka51

Guru
16. avg 2007
14.492
5.788
113
Citat:
Uporabnik gorskisvizec pravi:
Katera Nokia je najboljši nakup?

E52 sem gledal, kaj pa še kaj drugega, kako to deluje GPS v gozdu.

e52 je podn od telefona..... ne želi si ga

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Do 100€ brez naročnine in da bi imel telefon GPS? mislim da to ni mogoče, mogoče pa se motim no:)

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Nokia 5230 ima GPS in se jo dobi za manj kot 100€ brez narocnine.

Eno imam se doma, uporabljal sem jo kak tedn ali dva, ko sem cakal na svoj telefon, od takrat pa mi stoji v omari in je izgleda ne bom vec rabil, tako da ce te slucajno zanima me lahko kontaktiras na PM.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.492
5.788
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Zakaj že?
zvočniki crkujejo tak da brezveze.
kaj se BT tiče je telefon sposobn parrota sesut do konca, da ga iti updejtat nemoreš več.
tudi ohišje ni vrhunec kvalitete

seveda vse zgornje ne velja če telefon gledaš na mizi zavitega v zokn
smile-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Zakaj že?
kaj se BT tiče je telefon sposobn parrota sesut do konca, da ga iti updejtat nemoreš več.

smile-1.gif

Huh?
Poznam kar nekaj ljudi, ki imajo E52, in so vsi zelo zadovoljni. Predvsem pa ne razumem komentarja glede ohišja - E52 je pa ja eden izmed kvalitetnejše izdelanih telefonov. Tudi v vseh reviewjih so zelo pohvalili izdelavo in kvaliteto ohišja.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Zvočnik res rad crkuje, softver je itak nestabilen - se telefon ugaša sam od sebe, zmrzuje... BT z nokije, da bi sesul Parrota je nemogoče.

Bistvo je, da je telefon zastarel in povsem neprimeren za navigacijo.Premali zaslon...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ali rabis GPS za navigacijo ali za programe ala Sports tracker, ki ti belezi pot?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Imam novega Samsung 2100....gps-a ne rabiš, telefon je odporen na padce, vodo, prah...idealni za v gozd:) če te zanima je ZS tvoj prijatelj:)

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Zakaj že?

smile-1.gif

zdaj pa sem skoraj dol pado od smeha...če bi to blo res...nebi bil najbolj pogosti poslovni telelfon. Ohišje je vrhunsko narejeno, zadnja stran kar ti mislis da je plastika je Almg zlitina, zdrži marsikaj. Tipkovnica je vrhunska,pa tudi stranske tipke so cvrste in delujejo. Da ne omenjam da baterija zdrži kot nora do 3 dni tahude uporabe, pa tudi BT mi dela v avtu tako kot mora!

da pa parrota sesuje je pa itaq smesna trditev...ampak ti ocitno ves vec kot pol ostalega poslovneg sveta...

edino kar ti tam prav da je software malo pocasn, ampak meni se do sedaj se ni restartal al pa zmrzno...za osnovno navigacijo pa je zaslon cisto ok