Grše dajo prej v prdulo?

Bo grša prej dala v rito?

• Skupaj glasov
    114

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
To je sestrična tema od tiste z anketo, torej delam še eno raziskavo, striktno o analnem seksu, pa me zanima,
ali menite da "Akice" (fukabilne ampak ne ravno lepe v obraz) prej dajo v prdulo kot pa dior pupike?

Nekak mislim, da se Akice bol potrudijo da bi fanta zadovoljile, ker bi rade še večkrat da jih "obišče" ker itak dobijo bol poredko
ker so kot sem rekel manj "nadarjene"...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
mislim da to ne drzi. btw, kaj trust je na dopustu pa ga nadomescas?
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kak zdaj tvojo? Spet jo maš ali maš to za vikend paket sposojen ali.. Ne sledim več najbolj?
smile-1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz ti dam rumen bankovec, če mojo prepričaš.

Lej če mislš tvojo kot tvojo babo - uredu! lahko probam sam mislm da pol ne bo več tvoja
evil.gif

Če pa mislš tvojo prdulo-tisto k se tebe drži
ne-ne-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
A nisi reko da tvoja tudi prebira ta forum, in da te zadnjič klicala da te ubije če daš slike kakšne ven? Torej mala zdaj bere da prosiš kamarade za nasvet kako boš od nje v ritko dobil?
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ko je na tebi jo obrni da bo gledala k tvojim nogam... in ko se bo nabijala, oslini dva prsta... pa ji zacni ritko masirat. brez prodiranja. ce ji bo pasalo... cist nezno pocasi probaj prstka not dat... nezno, pocasi in ne globoko. pa ne pozabit met nohtov postrizenih!

tak se najlazje zacne. pa ce ji bo pasalo, te bo presenetla z nenormalnim orgazmom pri tem
evil.gif

• Všeč mi je
Reactions: 100jimi

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ko je na tebi jo obrni da bo gledala k tvojim nogam... in ko se bo nabijala, oslini dva prsta... pa ji zacni ritko masirat. brez prodiranja. ce ji bo pasalo... cist nezno pocasi probaj prstka not dat... nezno, pocasi in ne globoko. pa ne pozabit met nohtov postrizenih!

tak se najlazje zacne. pa ce ji bo pasalo, te bo presenetla z nenormalnim orgazmom pri tem
evil.gif

Prste veckrat znova oslini
hysterical-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ne hvala, najboljs je prej dovolj dobro podmazat, ne rabis potem znova in znova, je dovolj vlazno za rit.

ce ti je pa fajn to, pa kr pocni to pri svoji pa potem polizi lepo prste
smile-1.gif

ne obsojam nobenga!

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Sam v rit res ni kul....ne vem no, tole s prsti - res ji prej pride, ampak potem še cel dan, ko jem mam bad filing; "a sm dobr opral prst?"
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Joooooj saj pa ne rabiš not tiščat, božaj s prsti muca božaj
evil.gif

PS:. Prpelaj deklino pa ti bomo pokazali, zato pa je forum da si pomagamo!
zmaga.gif

Nazadnje urejeno: