Grožnje

Bosch

Zelenc'
1. avg 2009
24
0
1
Stvar je taka:

nekoč premožen in pomemben človek je zaradi slabega vedenja (ko je bil vinjen), zavozil življenje, izgubil vse, banka mu "sedi na hiši" itd...
Za svoj propad krivi kot izgleda 5 oseb, najbolj krivi kolega, za katerega je pred dvema tednoma rekel nekomu drugemu, da ima "presenečenje zanj". Ta človek je poklical kolega in mu to povedal.
Včeraj pa dobi kolega sms: sem zraven tvoje hiše. Akcija. (sms je videl komaj čez nekaj ur).
Kolega ignorira. Danes pa dobi sms (nisem si prav zapomnil): oprosti za včeraj, bom danes, si prvi od petih.

Ta možakar je čisto obupan, kot sem že povedal je izgubil vse, je pa grozil že enemu drugemu pomembnemu v tej firmi. Prav zagrozil.
Vseh teh 5 ljudi vključno s kolegom so v vrhu v tej firmi in so ga odkrižali zaradi načrtnega dokazanega propada ene od hčerinskih družb.

kaj naj kolega stori? pravi, da bo počasi prijavil na policijo.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Problem je edino v term, da mu mora izreči resne grožnje zoper življenje in/ali telo..... Torej, da ga bo razbil, ustrelil ne vem kaj.... drugače vse pade v vodo... (tožilstvo.press).

Naj tisti, ki mu je prav zagrozil zadevo prijavi... je vsaj začetek.

LP

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kaj naj kolega stori?
Povrne naj mu povzročeno škodo, kakor tudi preostali štirje tajkunčki.

Bosch

Zelenc'
1. avg 2009
24
0
1
Možakar je bil direktor ene izmed družb, ki jo je z velikimi stroški (in plačami) spravil v stečaj. Pa ni zdaj to pomembno.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Vcasih je to opomnik, da se ni za zajebavat! Cudno, da niso ze koga pospravili! Naj poklice policijo, ampak ce tip na drugi strani resno misli ( ne da bi bil skodozelen, ampak upam da ja) ga bo prej ali slej popraskal po ledvicah!

Pri nas nimamo morale! Veckrat gledam pederajse, ki se z nasmeskom sprehajajo naokol! Veckrat vidim unga, ki je imel nasproti amzs-ja neko hranilnico, kako sprehaja baterijsko kuzlo po kosezah z nasmeskom! Golobic, ki obisce ljudi pri horsu in se v miri sprehodi po tivoliju! Jaz bi zarad sramu menjal drzavo ali pa ker bi se bal, da me bo kdo z lajsto popraskal po ledvicah!

Pardon, sem se enkrat prebral prvi post! Naj se jih vseh 5 zbere in njega pocakajo in se poogovorijo! Ce pa so tudi oni krivi za propad firme potem pa vse v colm in na goli otok!

Nazadnje urejeno:

Bosch

Zelenc'
1. avg 2009
24
0
1
Tako da se je pijan kregal z vsemi poslovnimi partnerji, jim grozil ipd. Sicer so bili navajeni in kolegi sodelavci so dolgo to prenašali, ko pa se je izkazalo resnično stanje in poslovanje firme, ga nadzorniki niso več potrdili za naprej.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18

Prekleta pijača, kam pripelje ljudi ....
uf-1.gif

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
1
16
enostavo! Naj vzame štrik in se obesi! Še več bo čistega zraka na svetu!

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Če je stvar resna, takoj zdaj naj prijavi.
imam občutek, če prijavi policiji, da zna stvar še bolj resdna postat....zato pa odlaša oz. se boji ....

poštenemu ne grozijo, g ane izsiljujejo in se nima česa bat
grims-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sori, to so pa buče. Eni ljudje so pač psihopati, grozijo okoli, izsiljujejo..In če se znajdeš nekomu takemu na poti, še ne pomeni, da si nepošten.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
se popolnoma strinjam stabo
cool-1.gif

govorim o izsiljevani peterici...če bi imela čisto vest se nebi spraševala al prijavit al ne...sej veš, lopov nebo prijavil rop svoje hiše
grims-1.gif

NoboDyy

Zelenc'
6. nov 2011
18
0
1
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Na policijo pa naj pokaže SMS, simple as that ...

Bravo, bravo, ste pa res naivni nekateri! Policija ne naredi NIČ !!! Pa jo lahko še tako zagovarjate.

Imela je moja sestra problem z bivšim tipom (iz dol). Pisal ji je sporočila, da jo bo razbil, da je pred hišo, itd itd... Itak je bila vsaka druga beseda kletvica. Enkrat je prišel celo pred hišo, ko je bila sama doma. Poklicala je policijo, ta pa je prišla po 6ih urah ! Tako da prosim, raje ne bi o policiji in njenem delu. In ne mi rečt, da so tako zasedeni, da ne morejo takoj priti do komaj polnoletne punce, ki ji na tak način grozi tip pred hišo! In nismo v selu, pač pa v Lj.

Policija je za en drek!
Seveda ti pa hitro izstavijo položnico za prekomerno hitrost.. Ko greš 46km/h v coni 30.. Ker s tem pa res ogrožaš življenja.

Marsikaj se mi tu ne zdi prav, pa še marsikomu zapovrh, pa ne moremo nič spremeniti..

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hmm, kaj bi bilo, če bi probal tisti hec iz šale:
- tip pokliče na policijo, da mu ropajo hišo
- čez pol ure spet pokliče, da jim ni treba prit, ker jih je vmes postrelil
- čez pet minut je policija na licu mesta...

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Le poglejte ... kakšen dokaz je potreben, da spravite v zapor našega srečkota ... Ko bodo grožnje s smrtjo, takrat se ga lahko prijavi ... seveda pa nič ni narobe, če ti ljudje okrog povejo in pokažejo smsje, da mu ta pa ta grozi ... Če se res kaj zgodi, da se potem hitro najde storilca ... če že dokazov pred tem ni veliko ...

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
No jaz poznam obraten primer, ko je nekdo isto galamil pred hiso od njegove bivse, so ga manj kot v pol ure odpeljali na prenocitev. Zgleda, da je odvisno na kaksnega policaja naletis.

Bosch

Zelenc'
1. avg 2009
24
0
1
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Če je stvar resna, takoj zdaj naj prijavi.
imam občutek, če prijavi policiji, da zna stvar še bolj resdna postat....zato pa odlaša oz. se boji ....

poštenemu ne grozijo, g ane izsiljujejo in se nima česa bat
grims-1.gif

Če nimaš kaj pametnega za napisat, se raje zadrži. Gre za večje uspešno podjetje, ki ima stalni nadzor nad poslovanjem. Da je ena firma (ki jo je vodil tale) šla v stečaj, so krivi sami (kar sem kolegu tudi povedal), ker so se dopuščale stvari, ki se ne bi smele... Sicer pa to ni bilo vprašanje.
Vse, kar so naredili je to, da mu niso podaljšali ko se je pogodba iztekla. Ded pa je izgubil vse od kolegov do denarja, službe tudi nima itd.

Podobne teme

Odgovori
0
Ogledi
20.183