Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Mr_NO pravi:
Ok moja najstnica ima 12 let in na žuru bi rada s prijateljicami gledala grozljivko. Ok, pametnejši popusti pravijo. Torej kaj na na p****su nabavim?
Scream/Krik. Mislim, da so 4 nadaljevanja posneli, to je nekako zvrst grozljivka/komedija, nastopajo najstniki. Bi rekel primerno za to starost , taka bolj "mehka" grozljivka.
Tole kar ste predlagali je no go. Vsaj pri naših ne bi šlo. Očitno je tokratna generacija najstnic malo ubrisanih, norih...ker vse padajo na krvave grozljivke. Gledajo filme ala Labirint itd... mogoče kakšen Turistas, Texaški pokol z motorko... moja je na koncu rekla...samo tako malo strašnega si našla
Kakšna grozljivka neki???
Za take mulce je Lassie, al pa kakšna Flicka, ne pa grozljivke.
Kaj boš naslednjič pa extazije na forumu kupoval, ker je trava kao prešvoh?
Daj se vprašaj, če je to primerna starost za takšne žanre.
Res si troll, to je bolno sprevržen film, ki ga res ne priporočam, še odraslim ne.
Za avtorja teme; Carrie (original s Sissy Spacek ne reissue) ali pa Omen trilogijo, te so res old school srhljivke.
Za novešje zadeve, Krik (Scream), Blair Witch project (1999), The Ring.... so bolj resni, potem imaš še polno manj zahtevnih ala Final Destination serija in razne zombi variante.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.