Gremo mi po svoje

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 474
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 474

A si je kdo že ogledal? Sam sem gledal 2 dni nazaj v kinu in je bila dvorana razprodana.

Film me je popolnoma navdušil (če odštejem par čudnih vložkov, ki nimajo povezave z filmom). Proprost, realen, Zrnec je odigral vlogo starešine perfektno.

Film perfektno povzame taborništvo, mladostnost, ljubezen, brezbrižje. Taborništvo predstavi z očmi mladega in starega tabornika.
Mogoče me je film tako navdušil, ker sem sam tabornik, ker pogrešam tabore in vso zafrkancijo okrog taborjenj. Mogoče zato, ker sem našel tudi del sebe v filmu...

tudi naslovna skladba (Vsak po svoje) filma je izjemna:

Vsak po svoje

Toplo priporočam ogled!

LP
Gargy

Nazadnje uredil moderator:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.754
5.907
113
Jaz sem ga gledal, pa moram rečt da sem bil navdušen. Sicer ne vzhičem, ampak filmček je enostavno sproščujoč, na trenutke komičen in daleeeeeč od tipičnih holivudskih spektaklov.
Pač, na izi si ogledaš, se malo nasmejiš in greš domov brez vsakega čustvenega pretresa. Sicer sam nisem bil nikoli tabornik, me pa je film vseeno malo popeljal v otroštvo, ko smo z končnimi izleti prečesavali našo malo Slovenijo.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.754
5.907
113
Pa še nekaj. A ni tista, ki je zizke pokazala tista Škrjančka, ki jo vlečejo v aferi Eco Miss.?

I

Izbrisan uporabnik 474

Pojma nimam, samo sem si pa moral moral čeljust naravnat, ko se je obrnila :p

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Film me je popolnoma navdušil (če odštejem par čudnih vložkov, ki nimajo povezave z filmom).
A tile vložki vsebujejo pomanjkljivo oblečene ženske?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Film za folk star 10 - 15 let. Starejšim ne priporočam.

"Poletje v školjki" za nove generacije. Mladinski film pač.

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz sem ga gledal, pa moram rečt da sem bil navdušen. Sicer ne vzhičem, ampak filmček je enostavno sproščujoč, na trenutke komičen in daleeeeeč od tipičnih holivudskih spektaklov.
Pač, na izi si ogledaš, se malo nasmejiš in greš domov brez vsakega čustvenega pretresa.

Zelo dobro opisano!
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.518
10.738
113
jap hude joske ima, vsaj po sliki sodeč v reviji, neka samanta, or smth.

MiranR

Pripravnik
3. sep 2007
225
4
18
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi: Jaz sem ga gledal, pa moram rečt da sem bil navdušen. Sicer ne vzhičem, ampak filmček je enostavno sproščujoč, na trenutke komičen in daleeeeeč od tipičnih holivudskih spektaklov.
Pač, na izi si ogledaš, se malo nasmejiš in greš domov brez vsakega čustvenega pretresa. Sicer sam nisem bil nikoli tabornik, me pa je film vseeno malo popeljal v otroštvo, ko smo z končnimi izleti prečesavali našo malo Slovenijo.

Včeraj sem si film ogledal tudi sam
srce-1.gif
.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
gledala film. nobenih presežkov. ni pa slab. recimo 7/10. zrnec odlično odigra svojo vlogo.
so mi pa tudi meni bli čudni tisti inserti, kao sanje. nisem prav dobro poštekala poante.
una z joškami pa je samanta škrjanc. je bla tudi na next slo top model. sam je kr hitro letela ven.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.518
10.738
113
ce ne bi bilo sanj in ostalega sranja, neb bil slovenski film
smile-1.gif
to je TM da morajo nekaj zajebat.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Sem si tudi jaz ogledal tela film. Morm rečt, da je tak lahkoten, za ne preveč razmišljat zraven, na momente smešen film. Samo tisti inserti z sanjami so čisto sfaljeni...
bonk.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Eh ni boljši, to je film za mularijo pač. Posekal ga je pa zato, ker so vsi starši zvlelki froce in pubrtetnike v kino.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Ko sem gledal ta film (večerni termin) je bilo v dvorani sigurno polovica starejših od 50
wink-1.gif

Ne moreš pa primerjati s Petelinjim zajtrkom...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Lej. Ko se je film odvrtel, je meni šinlo skoz glavo...[censored], kaj sem jaz sploh gledal...Mislim ne vem, pr svoji starosti se ne morem več dat na nivo, da bi mi bil kul film o nekih najstniških romancah, prvih zaljubljenostih, ena naga baba ( vau, [censored], kaj še niste jošk vidli v lajfu )...Mislim, meni je to krneki, to je meni bilo prva liga, ko sem bil star 12 let...

Ok, lej, tud če se vživim v Zrnca ( ki je nekje naših let ), mi je še vedno krneki. Ok, štekam, tipa skrbi za froca, pa tam eno babo žge. Ampak še vedno mi to ni ravno neka jaka zgodba.

Nazadnje urejeno: