Grelna odeja

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
misliš tako na dveh nogah?
wink-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.817
555
113
42
povsod malo
Mam je fajn da ti pogreje kovtr če čez dan luftaš spalnco ponoč pa itak ne rabš toplo...največji problem je da švicam ko prase.
Pa skoz mam strah da me bo zrukal al pa so vžgala
grin1.gif
kje, kdaj in za kolk kupu se pa ne spomnm

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Eh, men se je pa glih u mrzu koutr fajn zavit
smile-1.gif
Spalnica more met pa tko skoz okn kipnen, pa mičkn roletko dol, razn če je res res ornk mraz, drugač si pa ne predstavlam, da bi mel punoč zaprtga.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.165
7.875
113
Videl sem v LIDLU, da je nekaj v akciji, pa me zanima kako se ta stvar obnese. Vsekakor, če bi jo imel, bi jo uporabil samo da mi posteljo pogreje pred spanjem, kasneje pa bi jo izklopil. Sem slišal že pred časom o sevanju itd... Naj bi pa te grelne odeje ljudje kar precej uporabljali. Radiator v spalnici obvezno zaprt, ponekod še odpro okno in grelna odeja v postelji. Verjamem da se dobro spi, vendar odprto okno je pa zame malce preveč Sem vseeno še premlad.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
To pa moram še js pogledat, ker sem že nekaj časa brez nje.
Sem jo imel dosti let, uporabljal pa sem jo samo pri prehladih, gripah in to.
Takrat mi najbolj paše, ker te pregreje in prekuha, prešvica.......
zmaga.gif
ne vem pa če sn zato kej prej zdrav

pa ka ste to zaeni srednjeslojaši, vsi nekaj na mrzlem spite.....pa js popizdim, da se moram zjutraj na mrzlo vstat,...hočem na toplo, v gatah po bajti, ne pa takle, po srednjeslojaško, da šparam kurjavo, da lahko potem poleti tujcem nesem in se hvalim z dopustom
stupid-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Pri nas poznamo tudi tak pravokotni kos lesa, ki se mu reče vrata in ločuje mrzlo spalnico od ostalega toplega prostora
wink-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Super stvar, če si bolj "zmrznjene" sorte, edino kar imej v mislih je, da rabi čas. Vklopiš ene dve uri pred spanjem in potem izklopiš, ker sicer se lahko skuhaš ponoči, če jo pozabiš na full prižgano
grin1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kaj pa, če ponoči zmanjka štroma, temperatura pa pade pod 0?
Prej si spal kot zaklan, zjutraj si pa že na ledu v hladilnici.
frown-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Al pa pokuriš sliko z okvirjem vred. Itak ni vredna tok Wh, kolikor v istem času porabi grelna blazina.

Gal1

Pripravnik
19. okt 2013
82
0
6
Ne, ker me zadeve kot so pri koncu "Pulp fictiona" ne zanimajo. Vidim pa, da nisem brcnil v temo.