Grega Repovž (Mladina)

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ravnokar sem prebral intervju z gospodom Mirotom Senico v današnji Mladini.

Ali je mogoče novinar samo v tej številki Mladine igral bedaka ali pa je bedak že od nekdaj? Kar tako kretenskih vprašanj pa že dolgo ne...
rolleyes-1.gif

Dragi noviar, za moje pojme si 2X bedak
wink-1.gif

p.s. s Senico nimam nič. Mladino rad berem. Sem za levico. Pijem Laško pivo. Tožbe s strani Mladine se ne bojim.
evil.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.467
591
113
V nedeljskem je pa intervju s KK. Lep primer "objektivnega" novinarstva... OMG!

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.773
3.981
113
Ljubljana
hmpg.net
Očitno so spin doktorji ocenili, da se je treba pojaviti v javnosti in pojasniti neukemu ljudstvu, za kaj pravzaprav gre. Za vsako ciljno publiko svojega govorca:)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
sem včeraj na enem pikniku to bral, oz. Samo prvo stran, ker je itak jasno kaj naprej piše. Kot, da bi se miro sam intervjuval.
bonk.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.467
591
113
Pol predvidevam,da je to tako,kot če bi v Demokraciji bral intervju z JJ
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Demokracija je glasilo SDS, za Mladino se ni nikoli govorilo, češ da je glasilo LDS. Ampak nek srednje šolski uredniček s pomočjo mamice in politike pride celo do urednika Dela lahko dela kar mu njegovi naročijo.

disc

Guru
4. feb 2011
2.467
591
113
A ni un bizgec Denis Sarkiæ tolk časa v rit lezu,da je zdej nek tiskovni predstavnik SD-ja?? Je pa svoje cajte,ko sem še mladino listu bil vedno zelo "objektiven"- NOT!
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ravnokar sem prebral intervju z gospodom Mirotom Senico v današnji Mladini.

Ali je mogoče novinar samo v tej številki Mladine igral bedaka ali pa je bedak že od nekdaj? Kar tako kretenskih vprašanj pa že dolgo ne...
rolleyes-1.gif

Dragi noviar, za moje pojme si 2X bedak
wink-1.gif

p.s. s Senico nimam nič. Mladino rad berem. Sem za levico. Pijem Laško pivo. Tožbe s strani Mladine se ne bojim.
evil.gif

Repovž je bumbar katerga noben ne jemlje resno že dolgo... Pač mamin sine. Vprašanja in odgovore pa so napisali kar sami s siničko. On je pač moral to objavit, ker pač zato ma službo oz. je tam nastavljen. Drugač pa en navaden wannabe.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Hmm Repovž niti ni bumbar, sicer pa a je že pojasnil kako je prišel do 200k eur da je kupil nakaj % Mladine in nekaj kasneje prodal.
Mogoče pa je to del računa za 200k

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Temu se reče marketing. V takih in drugačnih časopisi jih je zelo veliko in če ne poznaš tematike padeš na marketing kot medo na med.