GRAMIN 765T ali 1490T !?

amen

Zelenc'
7. okt 2009
9
0
1
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu enega od teh aparatov in čim bolj gledam gledam ter GLEDAM vseeno nevem se odločiti katera je boljša oziroma bolj pametno kupiti... vem da 1490T ne podpira 3d stavb ter ima manjši pomnilnik... ampak je tudi novejši od 765T za vsaj leto dni... edino nevem še da kdaj ponavadi pridejo novi aparati in da če se splača počakati na še kakšno novost...

sem prebral nekaj tem tu ampak nisem najšel nikjer ščim bi si lahko pomagal...

Hvala in Lp

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Primerjaj enega z drugim in poglej kaj ima kateri več in se odloči za tistega, ki ima funkcije katere potrebuješ.

Če je mašina "starejša", še ne pomeni, da je slabša. Imam uporabnika, ki še vedno fura StreetPilota C330 in
je zadovoljen, ker mu nudi točno to kar potrebuje...

amen

Zelenc'
7. okt 2009
9
0
1
oj, ma saj sem primerjal ampak vseeno ... nevem !
smile-1.gif
sem mislil recimo za "info" če je kateri imel možnost testirat oba...
thnx za reply...

Lp

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Nimam nekih izkušenj, ampak pred 14 dnevi sem nabavil 765t, po nekajdnevnih prebiranjih forumov, sem se odločil za slednjega.
Pa še cena je prevladala, ko sem ga naročil iz tujine.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
odločitve ti noben ne more odvzeti - evo moje štorije - sam sem se napalil na 765T že lansko zgodnjo jesen - pa me je cena malo (ampak res malo) odbila - se mi ni dalo 250,- EUR dat za navigacijo - pa sem se odločil, da počakam da pade pod 200,- EUR in/ali se pojavi pravi naslednik

no naslednika še danes ni - cena pa sredi novembra tud ni šla dlje kot do 210,- EUR - pa sem ga vseeno vzel
smile-1.gif

edino kar me trenutno moti je da BT z mojo Nokio E51 ne špila kot mora (pa ne morem ugotoviti ali je Garmin (HW ali SW) ali Nokia (HW, SW ali kaka druga banalnost) kriv (in me trentuno tudi ne moti da ne dela - čakam na novi FW za 765T pa bomo videli)

ves ostali schnick-schnack na 765T pa dela BP

če bi se moral jaz odločati bi vzel (še enkrat) 765T

I

Izbrisan uporabnik #488

Pokaži mi navigona za 149 EUR s temi funkcijami + možnost uporabe Mapsourca oz. tovrstnega programa.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Ne vem, kaj eni tako vztrajno ponujajo tega navigona, kot resitev za vse navigacije. Sem ga ze nekajkrat testiral, nic pametnega, ce pa citas njihov forum, pa ti tako mine volja, da bi ga imel. Se na racunalniku si ne mores nicesar pogledat, obup. Imel sem tudi Igo, sedaj pa ze dolgo uporabljam 765t, to ja zakon.

amen

Zelenc'
7. okt 2009
9
0
1
Pozdravljeni,

najlepše hvala za konkretne ODGOVORE !
smile-1.gif

imam 2x navigona ter 2x garmina samo da sta oba stara modela 300-350nuvi in seveda vse šteka... posebej na 300ki... in zato razmišljam o novejši napravi! Drugače sem že leta 2005 uporabljal tomtom katerega nasledil i-go nato garmin in nakonec navigon
wink-1.gif
in pravim da vsak ima svoje + in minuse in vsak ve kateri mu je všeč in kateri ne...

no najlepša hvala še 1x za mnenje!

pa lep snežen dan želim
wink-1.gif

ps: nabavljam 765T
smile-1.gif

LP

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
snecer: ne ti meni o refurbished, izpod cene......redno ceno v SLO za 765T mi povej, potem debatiramo o kakšnem 3310, 4310 ali 4350 max....

in nimaš možnosti piratskih kart....vzameš Navigona.

Ne enačit neko sranje od Garmina + piratske karte.....enači ga z uradnim nakupom kart......potem pa seštej.

I

Izbrisan uporabnik #488

Živimo v EU, kupiš kjer je ceneje, sicer pa tak vem da reklamiraš in prodajaš Navigona.
Verjetno gredo za med.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Ce ima kdo cas, naj si gre pogledat na Navigon forum in si naj tam precita malo o kartah in pokritosti Slovenije. Pa naj ne pazabi pogledat tudi kako super deluje TMC. Potem pa naj napravi primerjavo. Ne vem, kako lahko nekdo se hvali Navigona, posebej, ce se profesionalno ukvarja z prodajo navigacij. Potem pa se zaupaj nasvetom strokovnjakov.