Gradovi Kralja Matjaža pod Peco

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Danes tekmujejo in gradijo gradove, jutri pa imajo tudi nek program... ali se splača it to pogledat jutri, ko bo že vse zgrajeno? Kakšen nasvet od koga, ki je že bil tam bi prišel prav....
Kaj se še kaj dogaja tam?

hvala
cool-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

3x sem tam "zidal", prvič ko sem bil, je pel Fredi Miler
smile-1.gif

Najlepše je to videti zvečer isti dan, ko so zgrajeni in jih osvetljujejo bakle. Zaradi neznosne gužve (sploh cesta) pa tudi kakšen drug dan.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.781
6.555
113
Oboje je zanimivo, tako gradnja kot ogled narejenega. Zvečer skulpture osvetlijo s svečami / baklami, tako da pridobijo še dodaten čar.

I

Izbrisan uporabnik #488

A katolibanski primitivizem se je moral oglasiti
smile-1.gif

Par slik iz leta 2010, ko sem bil tam en teden po dogodku, odjuga je svoje že naredila pa tudi paglavci, ki so uničevali skulpture.

Takrat je bila tudi aktualna Patria.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi tako ja
smile-1.gif

Opozoriti je, da je cesta v času prireditve enosmerna. Torej dostop iz Črne, spust pa je v Mežico.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
791
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa se to, da do prizorisca ne mores kar sam z avtom... Ampak lepo v vrsto.... In cakat kombije, kjer natlacijo not do roba ljudi
wink-1.gif
... Enkrat smo bili, pa nismo prisli do prizorisca, ker bi morali cakati pomoje vsaj ene dve uri da bi prisli na vrsto za kombi...

Edino, ce je sedaj kaj drugace...

I

Izbrisan uporabnik #488

No, če si graditelj, ni bilo zjutraj nobenih težav, popoldne ali zvečer pa verjamem, da je kaos, ampak se tudi da priti, ni tako hudo, avtomobili so parkirani ob poti.

Ker so nas vedno prišli domači pogledat pa ni bilo težav.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
791
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz sem bil eno leto z druzino... popoldan okoli 14 ure smo bili tam, do kamor so nas pustili z avtom... potem dalje je spuscal samo njihove kombije.. OK... smo se sparkirali... in sli tja, kjer je bila vrsta za kombi... in se je placalo tudi vstopnino... bilo je nekaj malega... 2€ ali koliko na osebo... Smo vprasali, kako pogosto kaj vozijo kombiji ... in so rekli, da gre kar hitro... Po dobre pol ure cakanja smo ugotovili, da sta bila le dva kombija in v tem casu, ko smo tam cakali, sta kombija odpeljala vsak po dve rundi ljudi... v vrsti pred nami pa je bilo se gotovo 200 ljudi
smile-1.gif
Skratka... jaz sem imel takrat slabo izkusnjo z organizcijo ...

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Hehe ... glede slabe izkušnje. Tudi peš gre
wink-1.gif

Sam sem gradil najmanj 9x in iz lastnih izkušenj lahko povem, da se najbolj splača prit pogledat okoli četrte ure in počakati nekje do razglasitve ob 18:00 . Takrat zagorijo bakle, svečke, ognji za lonci zakuhanega
wink-1.gif
U glavnem res lepo . V nedeljo še nisem bil, saj ni nekega dogajanja in tako tudi ne užiješ tistega pravega občutka .

U glavnem, splača se it pogledat, saj je res neko posebno doživetje, še bolje pa je, da se odločiš za celodnevni izlet in se tudi aktivno udeležiš gradnje snežnih gradov , saj je lahko res zabavno čez cel dan .

Lp Miha

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
791
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
Hehe ... glede slabe izkušnje. Tudi peš gre
wink-1.gif

Pes je bilo receno takrat, da je za slabo uro hoje... In cesta JE bila zaprta... Imeli so prepreko cez cesto... in redarji so spustili skozi samo kombije in tiste, s katerimi so se ocitno poznali ... ostale so nas vse obracali in napotili na bliznje parkirisce ...

Kombiji so takrat vozili pomoje nekako po taki poti.....