Gradbinci-ponudba!

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.589
8
38
prosim za ponudbo če imamo kakega gradbinca tukaj:

-podiranje lesene garaže+delavnice(vse les) mere 6x5 metrov
-izkop, priprava terena(tampon,...) za plato+betoniranje plate 6x6 metrov(teren ilovnat)
-zidanje siporeks okrog in ena vmesna stena(venec za garažna vrata+vhodna vrata v delavnico in 2x okno)
-lesena ravna streha z hidroizolacijo in odtokom vode ter postavitev lesene terase na strehi 6x6 metrov
-lokacija Savinjska

lep pozdrav

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.589
8
38
daj mi komplet ponudbo! Lahko tudi na ZS
Skupen znesek me zanima
smile-1.gif

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Tampon ni drag, je realen. Oziroma je drag v primerjavi z večino ponudb zadnje čase, ki so ali dumping, ali pa ne dobiš tampona, ampak ostanke, ki se valjajo po deponijah.
Tamponski drobljenec, ki je čist, certificiran, ustrezne granulometrije, zmrzlinsko obstojen, brez organskih primesi, etc.. je 12-15€/m3 fco kamnolom.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.081
113
v lokalni ostariji
softi, koliko je po tvojem cena na m3 tampona 0-32 FCO moja deponija. s tem, da mora biti tampon ČIST (recimo sprejemljiva kvaliteta je Sostro ali ekvivaltent)! ne mi iz radomelj vozit malo mešano od zemlje do šodra...

rušenje je vedno ročno/strojno ampak stroj ne bo delal za 10€/uro. suljo pa...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.081
113
v lokalni ostariji
softi,

napisal sem ti da rabim ceno z dostavo do moje deponije (v ljubljani)... pa kar šleparska dobava. z ddv. pa kakšna je kvaliteta teh tamponov.

ker v radomljah ga tudi dobim za 8€/m3 samo je pa kvaliteta vprašiljva... dobiš konec koncev tudi mlete grad bene odpadke po 5€/m3 kar nekateri pojmujejo "tampon"...

vgradnja pa mislim da bi moral vedeti kaj pomeni...

hondi imaš tudi mojmojster.si (al com)...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.081
113
v lokalni ostariji
eh softi...

zakaj moja deponija? ker bi rad kupil izredno ugoden tampon katerega promoviraš in to na šleper... ne pa par m3 kolikor jih rabi OP...

vem da je v lukovci m3 13€... oziroma B kvaliteta 11€... plus prevoz in ti kar nanese...

po ceniku tvojega kamnoloma iz logatca pride m3 do "moje" deponije (cca 50km od kamnoloma) 27€/m3. pa vprašanje kakšen je tampon...

ja, bravo, vgradnja pomeni to kar si napisal...