gps za kolesarje Teasi one

rider

Pripravnik
10. okt 2007
36
0
6
a kdo pozna,oz.ima tole napravico.Zanima me kako se obnese ekran,trajanje baterije katero kartografijo uporablja...torej iz lastne prakse.
(a se da na njega tudi primo naložit?)

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če bi dal še opis izdelka bi bilo malo lažje:

teasi-one.jpg

Oprema

Programska oprema: Posebna programska oprema za navigacijo za kolesarje (OSM-zemljevidi)
Navigacija Turn-by-Turn z zemljevidom in puščico)
Napotki za zavijanje z možnostjo preklopa iz potovalnega računalnika na prikaz zemljevida
Preračun poti v primeru napačnega izbora poti.
Vgrajen potovalni računalnik je opremljen z GPS-kompasom (vsi pomembni podatki vključujejo grafični prikaz poti, višinske in hitrostne podatke)
Podroben zapisovalec poti
Uvoz-izvoz GPX-poti
Možnost shranitve več profilov (različni tipi koles: mestno kolo, gorsko kolo, dirkalno kolo)
Poti, odvisne od izbranega profila (pri dirkalnem kolesu na primer ni neasfaltiranih poti)
Individualna izbira poti glede na razdaljo, čas, porabo kalorij
Možnost sodelovanja v kolesarskih skupnostih (na primer bikemap.net).
Oprema: Procesor SiRF Atlas V (664 MHz)
Microsoft Windows CE.Net 6.0 Core
Transprosojni prikazovalnik velikosti 8,12 cm (3, 2''), za optimalno berljivost v temi in ob neposredni sončno svetlobi
Ločljivost: 320 x 480 pikslov
Bliskovni pomnilnik, 128 MB DDR2-RAM / 4 GB
Vgrajen LiPo-akumulator
Čas delovanja napolnjenega akumulatorja: pribl. 10-12 h (odvisno od uporabe zadnje osvetlitve prikazovalnika)
Ohišje, zaščiteno pred škropljenjem (v skladu z IPX5).

I

Izbrisan uporabnik #488

Ihr Gerät benutzt Kartenmaterial von Open Street Map (OSM). Dieses ist unserer Meinung
nach die sinnvollste Karte für Fahrrad-Navigation. OSM ist ein web-basiertes Non-Profit
Projekt um eine freie Weltkarte zu erstellen. Wir mögen diese Idee, und wir unterstützen sie.

Titaniumx

Zelenc'
9. jul 2014
1
0
1
Pozdravljeni,
jaz imam to navigacijo sedaj doma in me zanima kje bi se dalo dobiti Topo karto za v hribe
smile-1.gif
Hvala LP