Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
Vse GPS ure glavnih proizvajalcev (garmin, polar, suunto, tom tom) ustrezajo tvojim zahtevam. Tako da so pomembna vprašanja:
- pa seveda je važno da ti je všeč.
Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
Vse GPS ure glavnih proizvajalcev (garmin, polar, suunto, tom tom) ustrezajo tvojim zahtevam. Tako da so pomembna vprašanja:
- koliko mislišdat zanjo
- ti je pri višini pomembna samo trenutna višina (tukaj so gps višinomeri ok) ali rabiš točen podatek koliko višinskih mtrov si naredila (rabiš barometrični višinomer)
- hočeš imeti merilec utriba na zapestju ali prsnemu traku
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
- koliko mislišdat zanjo
- ti je pri višini pomembna samo trenutna višina (tukaj so gps višinomeri ok) ali rabiš točen podatek koliko višinskih mtrov si naredila (rabiš barometrični višinomer)
- hočeš imeti merilec utriba na zapestju ali prsnemu traku
Ko sem nazadnje kupovala uro niso vse imele možno na uri trenutne višine. Če imajo sedaj vse, potem je pomembno sam da mi je še všeč ostale pogoje pa imajo res vse
- cena max 300 €
- višina GPS mi je dovolj
- utrip na prsih (na zapestju deluje z zamikom oz nenatančno)
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Ampak visinske podatke pa uposteva samo od Garmin naprav.
Edino ne vem ce ne jemlje samo od naprav z barometricnim visinomerom. Za vse ostalo pa poda neke svoje podatke, ki lazejo cca 30%.
Torej, punca rabi Feniksa 😀
Lp
Citat:
...
Sam sem za Traveler, če ne drugega je nova najcenejša multisport ura ... Res pa je, da ni najmanjša. Glede na to, da je v ohišju Ambita bi znala biti za marsikateri žensko roko prevelika. Ampak to bo tudi Fenix3 potem
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Traverse mogoče?
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Traverse mogoče?
Tudi jaz sem sprva pomislil na to, vendar Traverse ni v ohišju od Ambita - nima tiste bule z GPS anteno.