GPS težave...

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
pomoje je hin, ker gps na androidu je trotl ziher zadeva. če je vključen - dela, drugih opcij sploh ni

GPS na androidu je govno od govna.

Da nebo brezveze na servis noso ti kar povem v cem je štos.
Ziher ima UMTS 900 vklopleno in v tem primeru ti nebo najslo gps lokacije ker je android eno vlko sranje.
Signal daj na GSM/EDGE pa ti bo lociralo v par sekundah.

Nazadnje uredil moderator:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
pomoje je hin, ker gps na androidu je trotl ziher zadeva. če je vključen - dela, drugih opcij sploh ni

GPS na androidu je govno od govna.

Da nebo brezveze na servis noso ti kar povem v cem je štos.
Ziher ima UMTS 900 vklopleno in v tem primeru ti nebo najslo gps lokacije ker je android eno vlko sranje.
Signal daj na GSM/EDGE pa ti bo lociralo v par sekundah.

Da je kaj narobe z GPSom telefona, sem tudi jaz mislil, ko sem zaganjal prednaložene googlove programe. Sem mislil, da pač ne dela, potem pa naložim zadnjo IGO navigacijo in se poveže v dobri minuti.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Latitude ti ne kaže lokacije klicanega ali klicočega. Kaže ti lokacijo tistega, ki je predhodno dovolil, da ga vidiš in to ne glede, če te kliče ali ga kličeš.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Sicer so pa lahko samo nastavitve krive. Moj je bil tudi klinično mrtev praktično, dokler ga nisem na MS Based orestavil in min natančnost na 30 metrov ... Potem je pa kar naekrat hiter in zanesljiv ...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ne prbiji
wink-1.gif
!

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
A vam ime teme Uporabni programi za Android + opis + slike
nič ne pove?? Človek v upanju na novosti odpre temo in kaj...nonstop isto nabijanje ki nima veze s temo...
Pojdite v drug peskovnik, prosim

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Re so to temo čisto zasmetil samo še nabija se kaj ja pa kaj ne...naj se odre še ena tema z kurčevimi nasveti če nimate pojma kako vaš ****** telefon deluje

Podobne teme