GPS čas

Skanor

Zelenc'
8. maj 2010
14
0
1
Ali je možno na Oregonu 450 prikazati GPS čas? Ne mislim na prikaz lokalnega časa.

Skanor

Zelenc'
8. maj 2010
14
0
1
Potrebujem prikaz GPS časa na Oregonu 450 in ne lokalni čas na GPS-u. Zanima me, kaj je potrebno narediti, da se pokaže ta čas.

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Kakšen pa je prikaz GPS časa
sprasujem se.gif

Ne razumem vprašanja
confused-1.gif

Skanor

Zelenc'
8. maj 2010
14
0
1
Obstaja tudi GPS čas. Moja hipoteza je, da v Oregonu ne moremo viditi GPS časa, samo lokalni čas. GPS čas naprave se potrebuje, da se lahko slike lociranjo na ustrezno mesto na sledi.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Saj pa nima vgrajenega fotoaparata.

Slike s sledjo organiziraš na PCju npr. s programom Geosettter.
http://www.geosetter.de/en/

In v programu uskladiš uro fotaparata z uro v Oregonu! če si bil torej nekje kjer je drug GMT pač v geosetterju nastaviš takšno uskladitev in rešeno.

I

Izbrisan uporabnik #488

GPS uro lahko vidiš, če greš na satelite in držiš prst v zgornjem levem kotu 5s+.

Prideš v skriti menu, kjer je tudi temperatura. Pri meni je -2 uri nazaj glede na lokalnega.

Ampak v gps sledi je lokalna ura.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Skanor pravi:
Obstaja tudi GPS čas. Moja hipoteza je, da v Oregonu ne moremo viditi GPS časa, samo lokalni čas. GPS čas naprave se potrebuje, da se lahko slike lociranjo na ustrezno mesto na sledi.

Mimogrede, že nekaj let sinhroniziram sledi s fotografijami
smile-1.gif
in je važen le lokalni čas... sicer pa poglej v sled samo .gpx in boš videl uro pri vsaki točki...

Imaš torej napačno hipotezo.

Nasvet.
Preden greš na slikanje, uskladi uro na fotoaparati s tisto na Oregonu, da ne rabiš usklajevati kasneje s programom.