z Branom je mali zajeb...ce vidi vse, bi lahko kaj povedal, kaj sledi...ko ga jebeAmpak Bran je pa creepy as fuck... Mene je njega najbolj strah
Pa si pomislil na to, da nismo vsi naročniki na HBO?Danes imamo menda ze vsi ogled nazaj, tako da lih ni problem pogledat.
On lahko celo Jona fenta al ima tak nick ker je pac enga kralja pospravil...Midva z mojo sva gledala v nedeljo ob 3 ponoči premiero.
No jaz mislim , da ne bodo tako hitro vsi umrli. Jamie sploh ne, on je king slayer
Pa bi mogli met... sicer pa je na partisu del ze od dopoldneva naprej in to odkar je serija zunaj...Pa si pomislil na to, da nismo vsi naročniki na HBO?
Midva z mojo sva gledala v nedeljo ob 3 ponoči premiero.
No jaz mislim , da ne bodo tako hitro vsi umrli. Jamie sploh ne, on je king slayer
Jamie se je razvil preveč v pozitivo, da bi ga lahko zdaj kar na 1 2 3 zmanjkalo...
Ammm, o GoT je govora. Kdo je dober in kdo je slab, kdo je pomemben in kdo ob strani sploh ne igra nobene vloge. Ko je treba it, je treba it
Ned Stark je že v štartu bil dober in pomemben (King of the North, Hand of the King itd.) pa je imel dokaj hitro glavo na kolu.
Tywin Lannister je bil eden najpomembnejših likov, dokler ga mali ni s samostrelom pokončal med sranjem.
Pomembna (in dobra) sta bila tudi Catelyn in Robb Stark, pa nista uspela prit do "afterparty-ja" na "rdeči poroki..."